Učesnike ovogodišnjeg 18. Moto skupa primio je danas poslijepodne gradonačelnik Trebinja Luka Petrović, koji je bajkerima poželio dobrodošlicu i obećao im da će Gradska uprava i ubuduće podržavati ovu manifestaciju.

bajkeri tb 2

Petrović je kazao da mu je drago što je Trebinje ovog vikenda centar regije, kao i da se nada da će ovaj događaj iz godine u godinu biti sve posjećeniji i značajaniji za sve motocikliste kako u regionu, tako i u Evropi.

Zahvalnost Gradskoj upravi iskazali su predstavnici Moto kluba "TNT", kao i njihovi gosti koji već 18 godina redovno dolaze u grad ispod Leotara.

Kazali su da podrška grada nikada nije izostala, a da će se truditi da ovu manifestaciju u narednom periodu podignu na još veći nivo.

Na prijemu su se svi složili da je ovo, pored što je manifestacija druženja i novih prijateljstava, i turistički događaj koji svake godine na najljepši mogući način predstavlja Trebinje i njegove stanovnike, koji su se ponovo pokazali kao dobri domaćini.

Do sljedećeg susreta, bajkeri obećavaju da će Trebinje uvijek biti ucrtano na njihovima kartama drumova Evrope i svijeta.

bajkeri tb prijem bajkeri trebinje