Trebinje je dobilo još jedan reprezentativan objekat za smještaj. Ovoga puta novi hotel "SL Industry", u vlasništvu najvećeg investitora u Trebinju i Hercegovini - Rodoljuba Draškovića, svečano će biti otvoren 17. aprila.

hotel sl industy trebinje

Novi hotel sa četiri zvjezdice, nalazi se u restauriranoj upravnoj zgradu "Industrije alata" koja datira iz 1980-ih godina, spajajući moderan i industrijski stil koji se ogleda u namještaju, ciglenim zidovima, crno-bijelim fotografijama i eksponatima industrijskog alata.

hotel sl industry trebinje (2)

Hotel ima 49 moderno opremljenih soba, od čega 36 dvokrevetnih sa bračnim krevetom, 12 "deluxe" dvokrevetnih soba i jedan "Executive" apartman.

Kombinacija vintage namještaja sa modernim dizajnom, industrijskog šarma i savremenog prostora, uz prepoznatljivo hercegovačko gostoprimstvo, učiniće boravak gostiju u ovom hotelu nezaboravnim, piše "turistickisvet.com".

hotel sl industry trebinje

- Unikatne sobe, koje su simbol urbanog i modernog, zadovoljiće potrebe kako turista, tako i poslovnih ljudi. Kombinacijom betona i drveta učinjeno je da ambijent soba dobije što robusniji, industrijski izgled - otkrivaju iz "SL Industry" hotela za ovaj magazin.

U sklopu hotela nalazi se i "á la carte" restoran sa bogatom ponudom jela i pića. Restoran, koji takođe obiluje detaljima modernog i industrijskog stila, ima 90 sjedećih mjesta, kao i veliku terasu gdje gosti hotela, ali i ostali posjetioci, mogu uživati u širokoj gastronomskoj ponudi.

hotel sl industry trebinje

Ponudu ovog atraktivnog hotela upotpunjuje i konferencijska sala kapaciteta 90 mjesta, pogodna za održavanje seminara, prezentacija, predavanja...

Hotel posjeduje i  kristalnu salu kapaciteta 40 mjesta u sjedećoj postavci. Idealna je za organizaciju koktela, banketa i svečanih večera.

I možda najvažnije, hotel “SL Industry” udaljen je svega 30 kilometara od dubrovačkog aerodroma Čilipi i 58 km od aerodroma Tivat. Hotel nudi usluge transfera i iznajmljivanja vozila, kao i besplatan parking.

hotel sl industry trebinje