U Obrazovnom centru "Cerovac" je u toku upis novih polaznika na različite programe.

cerovac

* KURSEVE STRANIH JEZIKA

cerovac

OPŠTI I SPECIJALISTIČKI KURSEVI engleskog, italijanskog, njemačkog, ruskog, francuskog i španskog jezika. Grupe su male, svakom polazniku je posvećena posebna pažnja, cijene su pristupačne sa mogućnošću plaćanja na rate. Provjera znanja je besplatna, a nabavka udžbenika, konsultacije, polaganje svih ispita, parcijalnih i završnih, organizuje se u školi.

Podsjećamo vas da je OC "Cerovac" ovlašten ispitni centar za Cambridge ispite, kao i da pored Britanskog savjeta uspješno sarađuje sa Goethe institutom i Italijanskim kulturnim centrom.

* PROGRAM MENTALNE ARITMETIKE SUANPAN

cerovac

za djecu od 5 do 14 godina, na koji se trenutno upisuje četvrta generacija polaznika. Prijave za ovaj program se mogu vršiti samo tokom ovog upisnog roka jer naknadno uključivanje u postojeće grupe (do septembra) nije moguće. Ukoliko niste sigurni da li je SuanPan pravi izbor za vaše dijete, biće nam veoma drago da vam omogućimo prisustvo i učešće na probnom času.

* NTC OBRAZOVNI KUTAK

cerovac

Osnovu NTC sistem učenja, koji je našim sugrađanim skorije predstavio profesor Ranko Rajović, predstavljaju savremena naučna otkrića iz oblasti neuronauke i pedagogije sa ciljem razvoja kreativnosti i funkcionalnog znanja djece. Profesori i vaspitači OC "Cerovac" su prošli obuku za NTC sistem učenja i svoje znanje već uveliko praktično primjenjuju u dječijem obrazovnom kutku koji upravo sada vrši upis novih polaznika uzrasta od 3 do 6 godina.

* ŠKOLA SLIKANJA

cerovac

vrši upis novih članova koji će se pridružiti ovom programu koji već devetu godinu privlači najmlađe zaljubljenike u kist i boje, a njihov mentor je diplomirani akademski grafičar.

Popusti koje nudi škola:

* Dva polaznika iz iste porodice ostvaruju popust od po 5%;

* Treći polaznik iz iste porodice ima pravo na godinu dana besplatne nastave;

* Popust od 5% imaju i prijašnji polaznici škole;

* Studenti i nezaposleni prvu godinu kursa plaćaju mjesečnu ratu u iznosu od 50 KM bez obzira koji nivo pohađaju,

Upis novih polaznika i nastava tokom cijele školske godine odvijaju se na tri lokacije:

* u novim, savremeno opremljenim prostorijama u naselju Luč, ul. Vuka Karadžića 37b. Prijaviti se možete svakog radnog dana od 8.00 do 14.00 i od 17.00 do 19.00 časova ili nas pozovite na telefon: 059/223-503;

* u novim, savremeno opremljenim prostorijama na Južnom gradskom izlazu, Hercegnovska bb. Prijaviti se možete svakog radnog dana od 17.00 do 20.00 časova ili nas pozvati na telefon: 059/223-502;

* u OŠ "Sveti Vasilije Ostroški" u Gorici. Kontakti kao gore. Za više informacija posjetite Web stranicu škole www.cerovac.ba ili nam pišite na e-mail adresu: skola@cerovac.ba. Potražite nas i na Facebooku i pogledajte naše skorije objave.

Dobro došli!