U četvrtfinalu Kupa BiH u hercegovačkom derbiju KMF "Leotar Ocean Link" pobijedio je KMF "Nevesinje" rezultatom 5:3 (3:0) i plasirao se u polufinale najmasovnijeg takmičenja u BiH u futsalu.

kmf leotar

Pred stotinjak gledalaca Trebinjci su zasluženo pobijedili.

Domaći igrači su u susret ušli sa ciljem da pobijede i da uđu među četiri ekipe. U 9. minutu Vico je načeo mrežu gostiju. Samo minut kasnije kapiten Savo Andrić postiže drugi pogodak za Leotar, a on je bio strijelac i trećeg pogotka, i sa rezultatom 3:0 se otišlo na odmor.

U 24. minutu Vico postiže četvrti pogodak za Trebinjce. Od tog momenta Nevesinjci igraju bez golmana tako da je lopta non-stop u njihovim nogama. Međutim, nisu stvorili izgledne prilike za postizanje gola.

U 34. minutu Vico postiže svoj treći pogodak sa pola terena u nebranjen gol za 5:0.

I u nastavku su gosti riskirali što im se isplatilo, tako da su do kraja utakmice smanjili rezultat. Prvo je Bulajić u 36. minutu postigao prvi, da bi samo minut kasnije Kilibarda postigao i drugi pogodak za goste.

Samo 14 sekundi prije kraja utakmice Miličević je dao još jedan gol za goste i tako nakon 40 minuta igre na semaforu je pisalo 5:3.

Poslije odrađenih priprema, Leotar je dobro odigrao utakmicu na kojoj su mladi igrači pokazali da se može na njih računati i da zaslužuju da nose dres trebinjskog futsal premijerligaša, rekao je nakon utakmice Srđan Andrić.

U upravi KMF Leotara očekuju povoljan žrijeb i da će u polufinalnoj utakmici dobiti da budu domaćini i na taj način olakšati sebi put za finale nakon deset godina.

KMF "Leotar Ocean Link": Perišić, Savo Andrić, Vico, Sršan Andrić, Radović, Čečur, Bodiroga, Savić, Muratović, Bokić, Zečević. Trener : Dragan Spaić.

KMF "Nevesinje": Romović, Pudar, Prodanović, Bulajić, Miličević, Jamina, Pantić, Kilibarda, Drašković. Trener: Zoran Puhovac.