U Bileći su odigrana posljednja kola u sklopu "mini DFA lige" u fudbalu za godišta 2005. i 2008.

dfa

Dobijena su po četiri prvoplasirana tima iz ova dva godišta, a domaćinstvo pripada po unaprijed utvrđenom pravilniku ekipama koje su prvoplasirane, u ovom slučaju prvoplasirane ekipe iz oba godišta su ekipe Leotara.

REZULTATI 2008 TABELA 2005

Polufinale i finale igraće se u dvorani "Miloš Mrdić" u Trebinju.

Izvjesno je da će u godištu 2009. biti prvoplasirana ekipa iz Trebinja (Leotar 1) tako da će se igrati sve u jednom danu, a datum će organizator naknadno objaviti.

Ostalo je isto da se odigraju i utakmice za godišta 2006/07 i 2009., gdje će, kao što smo to ranije najavili, dobiti prvake u godištima 2006 i 2007. koji će predstavljati istočnu Hercegovina na završnom turniru u Sarajevu 26.3.2017 i biti u konkurenciji za prvaka BiH u sklopu ovog projekta.

Nagrade za finalni turnir u sarajevu donirače DFA liga.

Sada igra šest regija. Preostala tri godišta - 2005., 2008. i 2009. na istočnoj regiji imaju nešto drugačiji format takmičenja. Naime, nakon odigranih svih kola pristupiće se polufinalnim i finalnim utakmicama, te utakmicama za treće i četvrto mjesto, a sve u cilju, kako je to bila sugestija klubova i koordinatora, da bi se djeci obezbijedio veći broj utakmica.

Ovom prilikom želimo organizatori "DFA lige" iz Hercegovine zahvaljuju se svima koji prate njihove aktivnosti, posebno lokalnim zajednicama opštine Bileća i grada Trebinja koji su prepoznaju ovaj projekat.

Posebnu zahvalnost, kažu, duguju roditeljima i učesnicima koji su do sada pokazali visok nivo sportske kulture.

Očekivanja od "DFA" su velika, a organizatori vjeruju da će projekat iz godine u godinu rasti, te da će animirati još veći broj djece da se bave fudbalom i sportom uopšte.