Klub malog fudbala /KMF/ "Leotar Ocean link", u društvu bivših i sadašnjih igrača i prijatelja kluba, proslavio je 20 godina uspješnog bitisanja na sportskoj sceni ne samo Trebinja i Srpske, već i BiH i Evrope.

KMF leotar 20 godina postojanja (1)

Proslava dvije decenije kluba protekla je u dobroj atmosferi i dobrom raspoloženju, što je iskorišćeno i na podsjećanje da je ovaj sportski kolektiv tri puta nastupao u Futsal ligi šampiona, tri puta bio šampion BiH i pet puta Republike Srpske, a osvojili su i jednom Kup BiH i dva puta Srpske.

"U svim gradovima smo rado viđen gost, a svima u Trebinju dobar domaćin. Za dobre rezultate imali smo znanje, ali i sreću i entizijazam kojim smo branili boje kluba", rekao je Vladimir Ćuk, potpredsjednik KMF "Leotar".

Prvi trofej koji je klub osvojio bio je u Kupu Republike Srpske, a najveći san svih u klubu bio je nastup u elitnom futsal takmičenju - Ligi šampiona.

"Ispunjeni su naši dječački snovi onog trenutka kada smo za protivnika imali špansku Barselonu", dodao je Ćuk, navodeći da je ovo veliki motiv svim mlađim naraštajima da budu još bolji.

KMF leotar 20 godina postojanja (1)

Gradonačelnik Trebinja Luka Petrović, koji je uvijek drag gost ovog kolektiva, čestitao je rukovodstvu i igračima Leotara ovu značajnu godišnjicu, ističući da podrška grada neće izostati u godinama koje su pred nama.

On je istakao da je svaki početak težak, ali da je borba ta koja uvijek donosi uspjeh.

"Nema odustajanja. Lopta mora da se kotrlja, mora da se trči. Moraju se praviti novi rezultati. Nećemo se oslanjati kako je bilo, već ćemo praviti nešto bolje i uspješnije", rekao je Petrović, kome je rukovodstvo kluba uručilo dres sa brojem 11.

KMF leotar 20 godina postojanja (1)