Svečana dodjela SUANPAN stipendija Obrazovnog centra „CEROVAC“

Sponzorisani članak
TREBINJELIVE 29. 12. 2016. - 9:39h

U prostorijama Obrazovnog centra „Cerovac“, u sklopu obilježavanja 15 godina postojanja ovog centra, svečano je uručeno 10 stipendija za SuanPan programu mentalne aritmetike učenicima trećih i četvrtih razreda osnovnih škola.

Cerovac suanpan

Stipendije poklanjaju OC „Cerovac“ i „Pro-Mens centar“ iz Niša, vlasnik franšize za SuanPan program za područje Balkana.

Svi zainteresovani učenici trećih i četvrtih razreda trebinjskih osnovnih škola su testirani na ravnopravan način i najbolji od njih su dobili na poklon vrijedne stipendije koje će im omogućiti da tokom osam mjeseci budu polaznici ovog revolucionarnog obrazovnog programa.

Upravo toliko traje prvi modul SaunPan programa za mališane uzrasta od 5 do 14 godina, koji ih učenjem osnovnih matematičkih operacija na računaljci (abakusu) uvodi u svijet aritmetike i na taj način pomaže razvoju intelektualnih sposobnosti i potencijala.

Cerovac suanpan

Program je namijenjen onima koji znaju da je moć uma ogromna i da je pozitivan uticaj na razvoj dječijeg mozga učinjen u pravom životnom dobu neizmjerno važan.

Samo neki od efekata programa mentalne aritmetike, u koje su se do sada uvjerili mnogi roditelji trebinjskih mališana, su: povišen nivo koncentracije, memorije, odvojene pažnje, kreativnosti i vizualizacije – dijete se lakše fokusira na dati zadatak, brže pamti, uspješnije razdvaja bitno od nebitnog, kreativnije je u rješavanju školskih i životnih izazova.

Veće samopouzdanje i lična odgovornost – dijete koje vjeruje u sebe, i to ne samo u ono što zna i što jeste, već i u ono što može naučiti i postati, daleko bolje savladava izazove u školi i društvu.

Za mnogo više podataka o programu mentalne aritmetike SuanPan posjetite web stranicu Obrazovnog centra „Cerovac“, a na njihovom FB profilu pogledajte iskustva roditelja čija djeca su pohađala ovaj program.

Cerovac suanpan

Cerovac suanpan

Cerovac suanpan

Cerovac suanpan

TAGOVI:

Komentari

Bravo, mališani! Suanpan mentalna aritmetika mijenja male živote na najbolji način, vidjećete!

Odgovori

Dobro je da i ova djeca dobiju priliku da istreniraju umove. Obojica su mi bili u Cerovcu na suanpanu i prezadovoljna sam rezultatima. Veliki pozdrav za najdražu profesoricu Sanju!

Odgovori

Koliki promet prikazuje i koliki porez plaća Cerovac?

Odgovori
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne i stavove internet portala TrebinjeLive.info. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal TrebinjeLive.info zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja.
Evo zbog čega je TrebinjeLive najčitaniji i najuticajniji portal u gradu!
11.000+
dnevnih
posjeta
350.000+
mjesečnih
čitanja
900.000+
mjesečnih
pregleda stranica
19.400+
fejsbuk
sviđanja