Javna ustanova za predškolsko vaspitanje i obrazovanje djece "Naša radost" danas je, prigodnom priredbom i lomljenjem slavskog kolača, proslavila svoju krsnu slavu - Nikoljdan.

vrtic nasa radost krsna slava (1)

U svečanoj priredbi učestvovali su mališani ove ustanove i njihovi vaspitači, a molitvu uz lomljenje slavskog kolača održao je otac Nikola Janković, koji je podsjetio na značaj ovog velikog hrišćanskog svetitelja.

Prisutne goste, među kojima je bio i gradonačelnik Trebinja Luka Petrović, prigodnim riječima pozdravio je vršilac dužnosti direktora vrtića Aleksandar Vukanović, koji je mališanima i njihovim učiteljicama čestitao krsnu slavu, poželivši svima puno zdravlja, sreće i veselja u nastupajućim praznicima.

"Pripremamo se za početak nove kalendarske godine u kojoj ćemo se potruditi da budemo uspješniji i bolji na dobrobit cijele zajednice", rekao je Vukanović.

vrtic nasa radost krsna slava (1)

Gradonačelnik Luka Petrović, uz čestitke najmlađim Trebinjcima i njihovim vaspitačima, pozvao je mališane da u narednih mjesec dana uživaju u čarima "Zimzograda", jer je on posvećen upravo njima.

"Sreća ovim mališana je najvažnija, kao i svi lijepi trenuci koje oni upamte u djetinjstvu", rekao je Petrović.

Vrtić "Naša radost" ima tri objekta - u Bregovima, Policama i Gorici sa preko 400 mališana.

vrtic nasa radost krsna slava (1) vrtic nasa radost krsna slava (1)

vrtic