U 11. kolu Premijer lige BiH za rukometašice, ŽRK "Leotar" je izgubio u svojoj dvorani od ŽRK "Mira" iz Prijedora rezultatom 23:39 (9:23).

Zrk leotar mira prijedor

Ovom utakmicom završen je jesenji dio prvenstva najkvalitetnije bh. lige u rukometu.

Igračice Leotara su do desetog minuta bile ravnopravne favoriziranoj ekipi Mire, koja se nalazi na drugom mjestu na tabeli sa jednim porazom.

Međutim, od tada pa do 22. minute gošće prave seriju 3:11, pa je postalo očigledno da će iz Trebinja otići sa punim plijenom.

Do kraja prvih 30 minuta gošće stvaraju još veću razliku tako da se na odmor otišlo sa 9:23.

Na početku drugog poluvremena domaće prave seriju 3:0 i smanjuju razliku. Ali su igračice iz Prijedora ponovo zaigrale bolje, tako da je u jednom trenutku razlika bila 18:37.

Do kraja utakmice igračice trenera Zdravka Komnenovića postigle su pet goliva,  tako da je na kraju utakmice na semaforu pisalo 23:39.

Nakon posljednjeg kola jesenjeg dijela prvenstva ekipe Leotara, Lokomotive i Bihaća zauzimaju 10, 11 i 12 mjesto sa tri osvojena boda.

Prvenstvo se nastavlja početkom marta kada u Trebinje dolazi ekipa ŽRK Ilidža.

ŽRK "Leotar": Crnogorac, 1, Sekulović 1, Boro 5, Mišković 3, Anđušić 9, Sara Jegdić 2, Mirela Jegdić 2, Šarenac, Gaćina 1. Trener: Zdravko Komnenović.

ŽRK "Mira": Vukman 3, Bašanović 4, Kunovac 5, Damjanović 3, Suvajac 1, Tintor 2, Kararić 5, Ćorić, Dojčinović 3, Dragana  Mutić 5, Vuklić, Lukać 5, Sladaković 1, Jelena Mutić, Torbica 1, Gligorević. Trener: Ljubica Ivetić.