U drugom kolu BiH za rukometašice ŽRK "Leotar" poražen je u dvorani "Miloš Mrdić" od HRK "Katarina" iz Mostara rezultatom 32:47 (17:21).

Zrk leotar

Domaće igračice pružile su odličan otpor favoriziranoj ekipi iz Mostara u prvom poluvremenu.

Do 24. minuta utakmice ekipe su se smjenjivale u vođstvu i tada je bilo zadnje izjednačenje 15:15. U narednih šest minuta gošće prave razliku 2:6 i na odmor se otišlo sa 17:21.

U drugom poluvremenu gošće su zaigrale bolje i povećavale razliku tako da je u 45. minutu na semaforu pisalo 25:36.

Nakon 60 minuta utakmica je završila pobjedom gošći od 32:47.

U redovima Leotara Mirela Jegdić je postigla 11 golova, a Boro 9 dok je u redovima Katarine Gudelj postigla 15, a Knezopvić 14 golova.

U redovima domaćih vidjelo se da su deficitarni u igračkom kadru što se odrazilo krajem prvog, a naročito u drugom poluvremenu.

"Mlade snage nisu mogle adekvatno da odgovore zadatku, a trenutni omjer snaga je ono što smo vidjeli na kraju utakmice", kaže trener Zdravko Komnenović.

ŽRK "Leotar": Crnogorac, Zubac, Boro 9, Mucović, Mišković 3, Anđušić 6, Sara Jegdić 3, Sekulović, Mirela Jegdić 11, Šarenac, Gaćina, Ubiparip.žTrener Zdravko Komnenović.

HRK "Katarina": Petzrović, Rozić 2, Knezović 14, Ćurić, Šimunović, Pandžić 2, Slišković 2, Arapović 3, Domić, Gudelj 15, Rotim, Soldo 9. Trener Kornelija Rajković.