U 4. kolu Premijer futsal lige BiH, KMF "Leotar Ocean Link" poražen je u Trebinju od FC "Mostar SG Staklorad" rezultatom 2:6 (2:2).

kmf-leotar-staklorad

Derbi kola izazvao je veliko interesovanje među ljubiteljima futsala u našem gradu tako da se u dvorani "Miloš Mrdić" okupilo oko 400 gledalaca koji su uživali u majstorijama fudbalera oba kluba.

U prvih desetak minuta bilo je šansi za obje ekipe, ali prvi gol postigao je za goste Brazilac Marinja de Souza Daniel udarcem sa desetak metara. Nakon vođstva gostiju, Leotar je imao prilike preko Šešelja, Zečevića, ali tek u 16. minutu iz penala Vico izjednačuje na 1:1.

Samo što se krenulo sa centra gosti preko Šunjića ponovo dolaze u vođstvo od 1:2, a na isteku 16. minuta domaćini preko Srđa Andrića izjednačuju na 2:2.

Tri gola u jednoj minuti odavno nije viđeno u Trebinju.

Ovim rezulatatom otišli se na odmor.

U drugom poluvremenu na parketu se nije pojavio Savo Andrić, zbog povrede koju je zadobio na kraju prvih dvadesyet minuta.

Leotar je u na početku drugog dijela imao nekoliko šansi, ali Trebinjci nisu uspjeli da postignu golove. Kazna je ubrzo došla jer je Alidžič u 25. minutu dao svoj prvi gol i doveo goste u vođstvo 2:3.

U 29. minutu isti igrač je dao dva gola tako da je na semaforu stajalo 2:5.

Konačan rezultat postigao je Aladžić svojim četvrtim golom u 36. minutu.

Domaći igrači su od rezultata 2:4 igrali na rizik bez golmana što im se ovog puta nije isplatilo, jer su takvom igrom gosti iz kontonapada stvarali i realizovali svoje šanse.

Nakon četvrtog kola Trebinjci imaju tri boda i gol razliku 13:16.

U sljedećem kolu Leotar gostuje u Konjicu kod ekipe MNK "Sofić".

KMF "Leotar Ocean Link": Krnojelac, Savo Andrić, Radović, Srđan Andrić, Vico, Cimirot, Đutalo, Zovko, Ratković, Šešelj, Zečević, Muratović. Trener Mitar Vukanović.

FC "Mostar SG Staklorad": Galić, Marinjo de Souza Daniel, Aladdžić, Šunjić, Džemić, Tinjak, Pavlović, Beširević, Marić, Vesić, Radin, Isaković, Salčin, Šikalo. Trener Goran Melher.