U drugom kolu Premijer futsal lige BiH, KMF "Leotar Ocean link" pobijedio je u dvorani "Miloš Mrdić" FK "Salines" rezultatom 4:0, poluvrijeme 1:0.

Kmf leotar

Od početka se vidjelo da će to biti zanimljiva fudbalska predstava, jer su domaći imali inicijativu, a gosti iz kontranapada pokušavali su da iznenade domaćina.

Leotar dolazi u vođstvo golom Srđana Andrića u 10. minutu koji je outirao sa desetak metara. Do kraja prvih dvadeset minuta obje ekipe su imale šanse, ali nije bilo promjene rezultata.

Već na početku drugog poluvremena u 24. minutu Šešelj izvodi slobodan udarac, kratko dodaje loptu Vicu koji šutira sa desetak metara i to je 2:0 za domaće.

Nakon vođstva Leotar od 2:0 gosti prelaze u inicijativu, ali na golu se nalazi mladi Radović koji sjajnim odbranama onemogućava ekipu Salinesa da postignu pogodak.

U 36. minutu Vico pogađa stativu. Nakon šest prekršaja gostiju u u 37. minutu izveden je penal za ekipu trenera Mitra Vukanovića, ali Cimirotov udarac golman gostiju Hamidović brani.

Gosti sve snage usmjeravaju prema golu Trebinjaca koji ih kažnjavaju u 38. minutu golom Šešelja i u 40. minutu drugim golom Vica.

U ovoj utakmici istakao se mladi sedamnaestogodišnji golman Leotara Filip Radović, koji je pokazao da se na njega može računati u budućnosti.

Ekipa Leotara je spoj mladosti i iskustva i dobro je odigrala protiv ekipe koja dosta godina igra zajedno i koja je pokazala da će biti tvrd orah svakom protivniku.

Trener Trebinja Mitar Vukanović istakao je da su njegovi momci bili pod imperativom pobjede nakon poraza u Čitluku što se osjetilo na igračima.

"Cilj ove ekipe je da se ostvari plasman u plej-of i nadamo se da ćemo u tome i da uspijemo", rekao je Vukanović.

U sljedećem kolu Leotar gostuje u Mostaru kod MNK "Zrinjski".

Kmf leotar

KMF "Leotar Ocean line": Radović, Savo Andrić, Vico, Srđan Andrić, Šešelj, Šaraba, Šutalo, Čečur, Pešić, Perić, Katičić, Zovko, Ratković. Trener: Mitar Vukanović.

FK "Salines": Hamidović, Mehmed Ramić, Isanović, Imšić, Omerašević, Edin Muratović, Šemsudin Ramić, Alić, Spahić, Imširović, Nermin Muratović, Hulandić. Trener: Mevludin Hulić.