U prvoj utakmici pred svojim navijačima u Premijer ligi Bosne i Hercegovine u rukometu za žene, ŽRK "Leotar" poražen je od HŽRK "Grude Autoherc" rezultatom 19:36, poluvrijeme 4:18.

zrk-leotar

Od početka su gošće dale do znanja domaćim igračicama da su one tri godine neprikosnovene na terenima BiH i da ne znaju za poraz.

Domaće igračice su se trudile, ali su u prvom poluvremenu imale strahopoštovanje tako da su uz dosta grešaka uspjele postići samo četiri gola.

U drugom poluvremenu ekipa trenera Zdravka Komnenovića zaigrala je rasterećenije i prikazala daleko bolju i lepršaviju igru, pa su ovo poluvrijeme izgubile rezultatom 15:18.

Najefikasnija u Leotaru bila je Anđušić koja je postigla sedam golova, a kod gošći Marić i Milas koje su postigle po devet golova.

ŽRK "Leotar": Kovač, Crnogorac, Boro 1, Mucović, Mišković 3, Anđušić 7, Sara Jegdić 1, Perotić 3, Mirela Jegdić 3, Ubiparip, Šarenac, Ana Gaćina 1, Sekulović, Sara Gaćina. Trener: Zdravko Komnenović.

HŽRK "Grude": Križanac, Marić 9, Ćutura, Nikić, Vrančić 3, Gudelj 5, Bandić, Prusina, Kraljević 9, Milas, Azinović 6, Boras 1, Kondža 3. Trener: Zlata Zubac.