U najvećoj mjesnoj zajednici u Trebinju - Gorici DNS je večeras organizovao završnu predizbornu tribinu, gdje su se okupljenim građanima predstavili kandidati za odbornike - Petar Ivanković, Bojan Šapurić i Radoslav Vučurević.

tribina-dns-gorica-1

Predsjednik Gradskog odbora DNS-a Trebinje i nosilac odborničke liste Petar Ivanković kazao je da će od ponedjeljka, 3. okrobra, sve biti drugačije, jer će vlast preuzeti novi ljudi spremni da rade za dobrobit grada.

"Ubijeđen sam, isto tako, da će DNS u Trebinju postići najbolji rezultat od svog osnivanja", rekao je Ivanković, dodajući da niko neće pogriješiti ako svoj glas da DNS-u i Luki Petroviću.

Ivanković je zamolio prisutne da se čuvaju podmićivanja od strane odlazeće vlasti, navodeći da će u naredna dva dana još uvijek aktuelna gradska vlast svašta nuditi zarad glasa.

tribina-dns-gorica-1

"Oni su spremni i za krađu na ovim izborima. Kako i na koji način to su već osmislili, a mi smo saznali šta spremaju", rekao je Ivanković, pozivajući članstvo DNS-a da vode računa o svakom glasaču, a posmatrače da ne napuštaju biračka mjesta dok se ne potpišu zapisnici.

Kandidat za odbornika DNS-a Bojan Šapurić, koji je bio i domaćin večerašnjeg skupa, kazao je da u Gorici u proteklih četiri godine nije urađen nijedan projekat, navodeći da su prvi metri asfalta postavljeni tokom izborne kampanje.

Šapurić je naveo da će se, ukoliko mu komšije ukažu povjerenje, zalagati za ljepšu i bolju Goricu i ljepše i bolje Trebinje.

tribina-dns-gorica-1

"Uradićemo parking kod nove boračke zgrade, nadvožnjak na Goričkom pravcu kako djeca više ne bi bila u opasnosti, a biće riješena i raskrsnica gdje semafori nisu dali očekivani rezultat", rekao je Šapurić.

On je zamjerio i gradonačelniku Slavku Vučureviću što nije stvorio uslove da se završi gradska obilaznica, čija je trasa trebala da ide i kroz naselje Goricu.

Šapurić je kazao da DNS ne obećava šarene laže kao odlazeća vlast, poput 2.000 radnih mjesta, što je neostvarivo.

tribina-dns-gorica-1

"Neophodna je dobra saradnja sa Vladom Republike Srpske kako bi se Trebinje razvijalo i napredovalo", rekao je Šapurić.

Na tribini se obratio i kandidat za odbornika Radoslav Vučurević, koji je pozvao prisutne da u nedjelju svoj glas daju DNS-u i Luki Petroviću.

tribina-dns-gorica-1