Mihajlo vujovic.jpg

Mihajlo Vujović, šura nekadašnje perjanice SNSD-a u Bileći Ljuba Vukovića, najavio je kandidaturu za načelnika Opštine Bileća. I ništa to ne bi bilo čudno da SNSD prije nekoliko dana nije najavio svog kanditata za načelnika, pa se u Bileći uveliko priča da je Vujović kandidat iza koga stoje braća Vuković, koji su nedavno dobili crveni karton u SNSD-u, gdje su svojevremeno "vedrili i oblačili".

Vujović je od 2019. do 2020. godine bio menadžer Opštine Bileća, a i tada se spekulisalo da braća Vuković - Radovan i Ljubo, Vujovića pokušavaju da proguraju za kandidata za načelnika Opštine, ali je to na kraju bio bio vlasnik mljekare "Pađeni" Nenad Vukoje, koga je na izborima porazio SDS-ov kandidat Veselin Vujović.

U međuvremenu, braća Vuković su sklonjena iz bilećkog SNSD-a, a Ljubo Vuković je zbog penzionisanja ostao i bez funkcije "vječnog" izvršnog direktora u Hidroelektranama na Trebišnjici.

Prema nezvaničnim saznanjima, Mihajlo Vujović je najavio kandidaturu samo iz razloga da pokuša da našteti kandidatu SNSD-a Miodragu Parežaninu, za koga Bilećani imaju samo riječi hvale.

"Međutim, braća Vuković i Vujović više nemaju nikakvu podršku u Bileći i dobro se zna ko je ko. Vukovići su iza sebe ostavili katastrofalno stanje u SNSD-u i sada sve treba nanovo raditi i ljudima objasniti da je njihovo vrijeme ružna prošlost Bileće", tvrdi za TrebinjeLive.info dobro upućen izvor.