Pokret za Trebinje podržao je kandidata Saveza za promjene za gradonačelnika Trebinja Slavka Vučurevića na predstojećim lokalnim izborima.

slavko vucurevic

Pokret za Trebinje danas je sa Savezom za promjene potpisao sporazum o saradnji i zajedničkom djelovanju na lokalnim izborima.

Predsjednik Pokreta za Trebinje Momčilo Bodiroga rekao je da su posljednjih desetak dana imali sastanke sa predstavnicima Saveza za promjene od kojih su dobili obećanje da će njihov program biti implementiran u programu gradonačelnika Trebinja u narednom mandatu.

Bodiroga kaže da je stav Pokreta bio "podrška za podršku", te da će dati maksimalni doprinos da Vučurević nastavi započete projekte i ostvari mogućnost daljeg razvoja grada.

On je demantovao navode da je sjednica Glavnog odbora Pokreta bila burna, dodajući da se jedna osoba ponašala neprimjereno. Nije komentarisao odsustvo Miljana Vukovića, predsjednika Glavnog odbora, ali ni optužbe da iza podrške ove stranke Vučurevićevoj kandidaturu stoje lični interesi pojedinaca.
Vučurević je naglasio da Savez za promjene želi da gradi svoj grad i da ga razvija, te da o tom pitanju imaju iste principe sa Pokretom.

"Cilj nam je da naš grad podižemo kulturno, privredno, socijalno, da unapređujemo i činimo da bude primamljivija destinacija nego neke druge u našem regionu", rekao je Vučurević.

PROČITAJTE I OVO: BURNA SJEDNICA POKRETA ZA TREBINJE – Svađa članova uz pojedinačne optužbe