Da li vam je ovog ljeta nedostajalo poznavanje engleskog jezika da biste se bolje snašli u raznim "morskim" situacijama? Da li ste htjeli pogledati jelovnik ili pročitati neki interesantan članak na italijanskom jeziku ali niste znali baš nijednu riječ? A tek mnogobrojni programi na TV-u bez prevoda, obrazovni, sportski – kako bi vam tu dobro došlo znanje njemačkog, ruskog, francuskog... Priča postaje mnogo kompleksnija kada počnemo razmišljati kako da svojoj djeci obezbijedimo što kvalitetnije i potpunije obrazovanje.

trebinje cerovac

U Obrazovnom centru "Cerovac" možete naučiti baš sve te jezike, bez obzira na starosnu dob, da li ste totalni početnik ili već imate neko znanje. A ako želite da na kraju to znanje potvrdite i međunarodnom diplomom, OC "Cerovac" će vam i to omogućiti jer se nalazi u partnerskim odnosima sa Britanskim savjetom i Goethe institutom, a iza sebe ima već 1.000 registrovanih Cambridge diploma. Centar za sve svoje polaznike obavlja usluge prijavljivanja i vrši sve potrebne administrativne formalnosti kada su u pitanju međunarodno priznati ispiti za sve jezike.
U toku je i upis na program mentalne aritmetike „SuanPan“, za djecu od 5 do 14 godina, na koji se trenutno upisuje treća generacija polaznika. Prijave se mogu vršiti samo u ovom upisnom periodu jer naknadno uključivanje u postojeće grupe (do januara) nije moguće zbog posebne dinamike i zahtjeva programa. Rezultati postignuti sa prve dvije generacije polaznika su fantastični. Pogledajte našu web stranicu www.cerovac.ba i uvjerite se sami.

Dječiji obrazovni kutak OC „Cerovac“, upisuje nove polaznike uzrasta od 3 do 6 godina. U ovom kutku djeca uče osnove bontona, engleski jezik, prirodu, društvo, matematiku i mnogo korisnih stvari koje će im olakšati snalaženje u društvu malih i velikih.

trebinje cerovac

A ako želite da učinite još nešto za vaše mališane, iz OC „Cerovac“ vas pozivaju da posjetite njihov Klub matematičara. U pitanju je veoma interesantan program po kome se radi u poznatoj matematičkoj školi „Arhimedes“ u Beogradu, a vodi ga profesor matematike koji primjenjuje savremeni pristup programu i njegovim polaznicima.

Ove godine i Škola slikanja vrši upis novih članova koji će se pridružiti ovom programu koji već devetu godinu privlači najmlađe zaljubljenike u kist i boje, a njihov mentor je diplomirani akademski grafičar.

Popusti koje nudi škola:

* Dva polaznika iz iste porodice ostvaruju popust od po 5%;

* Treći polaznik iz iste porodice ima pravo na godinu dana besplatne nastave;

* Popust od 5% imaju i prijašnji polaznici škole;

* Studenti i nezaposleni prvu godinu kursa plaćaju mjesečnu ratu u iznosu od 50 KM bez obzira koji nivo pohađaju,

* Prvačići dobijaju udžbenike engleskog jezika besplatno.

Upis novih polaznika i nastava tokom cijele školske godine odvijaju se na tri lokacije:

* u novim, savremeno opremljenim prostorijama u naselju Luč, ul. Vuka Karadžića 37b. Prijaviti se možete svakog radnog dana od 8.00 do 14.00 i od 17.00 do 19.00 časova ili nas pozovite na telefon: 059/223-503;

* u novim, savremeno opremljenim prostorijama na Južnom gradskom izlazu, Hercegnovska bb. Prijaviti se možete svakog radnog dana od 17.00 do 20.00 časova ili nas pozvati na telefon: 059 223 502;

* u OŠ "Sveti Vasilije Ostroški" u Gorici. Kontakti kao gore. Za mnogo više informacija posjetite Web stranicu škole www.cerovac.ba ili nam pišite na e-mail adresu: skola@cerovac.ba. Potražite nas i na Facebooku i pogledajte naše skorije objave.

Dobro došli!