Ekipa "Gorice" novi je šampion Olimpijade u malom fudbalu "Trebinje 2016", nakon što je u finalu pobijedila ekipu "Tini Stanice" rezultatom 8:2.

60 olimpijada gorica pobjednik

Goričani su bili više nego ubjedljivi i odličnom igrom došli do više nego zaslužene pobjede.

Iako je na početku utakmice izgledalo da će se do kraja voditi neizvjesna borba, već nakon rezultata 1:1, postalo je jasno da su Goričani favoriti.

Tome su doprinijeli i njihovi navijači, koji su ih bodrili tokom cijelog meča. Oni su prvo mjesto su počeli da proslavljaju prvo na stadionu malih sportova "Aleksandar Masleša", zatim u naselju i na kraju slavljeničkom kolonom autobomila ulicama grada.

60 olimpijada gorica pobjednik

Njima, kao prvoplasiranoj ekipi, pripao je pehar, prelazni pehar i nagrada od 2.500 KM, kao i učestvovanje na finalnom Jelen kupu u Banjaluci.

Ekipi Centra pripali su pehar, medalje i novčana nagrada od 750 KM, a trećeplasiranoj ekipi Bregova novčana nagrada od 500 KM.

Finalnoj utakmici prethodio je meč za treće mjesto u kome su Bregovi pobijedili Centar.

Za najboljeg igrača Olimpijade proglašen je Vlado Bogdanović  iz ekipe Gorice, za najperspektivnijeg Bojan Kovačević iz Tini Stanice, dok je najbolji golman Risto Perišić iz ekipe Gorice.

60 olimpijada gorica pobjednik 60 olimpijada gorica pobjednik 60 olimpijada gorica pobjednik 60 olimpijada gorica pobjednik