66 olimpijada u mal9m fudbalu 1.jpg

Pobjednik 66. Olimpijade u malom fudbalu je ekipa Hrupjela koja je nakon izvođenja penala bila bolja od ekipe Gornja Hrupjela rezultatom 4:3, a u regularnom dijelu meča bilo je 1:1 (1:0).

Ekipi Hrupjela dodijeljen je i pehar u trajno vlasništvo jer je ovo treći put zaredom da su bili najbolji na trebinjskoj Olimpijadi.

Treće mjesto osvojila je ekipa Tini koja je pobijedila sa Goricu sa 4:0.

Za najboljeg igrača izabran je Milorad Cimirot, a najbolji golman je Dušan Berak (oba iz ekipe Hrupjela), dok je najviše golova dao Vidomir Ninković.

Nakon utakmice Miljan Vico iz pobjedničke ekipe bio je ponosan na svoje saigrače.

„Cilj nam je bio osvajanje prvog mjesta. Krasio nas je spoj mladosti i iskustva. Tri su iskusna igrača, a ostali su mlađi koji su nas slušali i to je ključ uspjeha. Za mene budući da sam pred fudbalskom penzijom znači puno jer ih je malo u mojoj generaciji tri puta zaredom osvojio Olimpijadu“, rekao je Vico.

Kod pretpionira prvo mjesto osvojila je ekipa „Kafe bar Tini“, drugo mjesto ekipa Starog grada, dok je trećeplasirana bila ekipa „Tigrovi tvins“.

Za najboljeg golmana u ovoj konkureciji proglašen je Rajko Vučurević, najbolji strijelac je Andrija Mučibabić, a najbolji igrač Aleksej Budinčić (svi iz ekipe „Kafe bar Tini).

66 olimpijada u malom fudbalu3.jpg

66 olimpijada u malom fudbalu5.jpg

66 olimpijada u mal9m fudbalu 4.jpg

66 olimpijada u malom fudbalu6.jpg

66 olimpijada u malom fudbalu1.jpg

66 olimpijada u malom fudbalu4.jpg

66 olimpijada u malom fudbalu2.jpg