U Obrazovnom centru „Cerovac“ je počeo upis na program mentalne aritmetike „SuanPan“. Nastava počinje 26. septembra i svi zainteresovani polaznici se mogu prijaviti do kraja juna. Nakon formiranja grupa i početka nastave, upis novih članova neće biti moguć jer je program takav da zahtijeva praćenje nastave i aktivno učešće tokom svih osam mjeseci koliko traje.

SuanPan Cerovac

Obrazovni centar "Cerovac" je izveo prvu generaciju polaznika na ovom programu i rezultati koji su ostvareni su fantastični. Na našem Facebook profilu https://www.facebook.com/AgencijaCerovac/ možete pronaći video zapise koji su zabilježili iskustva naših polaznika, mišljenje njihovih roditelja o ostvarenim rezultatima, kao i prezentaciju samog programa.

Mentalna aritmetika Suanpan je obrazovno-razvojni program za isticanje potencijala svakog djeteta koji se zasniva na radu na računaljci. Izvođenje matematičkih operacija se odvija isključivo korišćenjem misaonog procesa. Djeca nauče da izvode računske operacije sa složenim brojevima brže od digitrona, i to bez greške!

Suanpan nije samo program za razvoj računskih sposobnosti. Aritmetika je sredstvo za postizanje cilja. Djeca koja učestvuju u programu pokazuju jasan napredak koji se ogleda u sljedećem:

* bolja pažnja, jača koncentracija i moć usvajanja znanja

* bolje slušanje, razumijevanje i opažanje

* razvijanje stila učenja svojstvenog djetetu

* jača memorija i bolji refleksi

* veća sigurnost i samopouzdanje

* logika i analitičke vještine na najvišem nivou

* kreativnost i sposobnost rješavanja problema na višem nivou.

Metodika rada prilagođena je uzrastu, a prate je testovi pažnje, igre memorije, i kreativne igre kroz aktivnosti drame na času, kao i druge stimulativne aktivnosti, u cilju bolje socijalizacije, podizanja samopouzdanja i prijatnijeg doživljaja procesa učenja.

Program je otvoren za djecu od 5 do 14 godina.

Stečene sposobnosti djeca zadržavaju zauvijek, bez potrebe obnavljanja programa. Sve informacije možete dobiti na telefon broj: 059/223-502 ili putem e-maila: skola@cerovac.ba.

Naše radno vrijeme je od 8:00 do 14:00 i od 17:00 do 19:00 časova, svakim radnim danom.

Dodatne informacije o programu možete pronaći i na linkovima: www.mozgalica.rs http://www.suanpanserbia.com/ http://www.smartacus.rs/