Dragi roditelji obavještavamo vas da je upis djece za novu školsku 2016/2017. godinu u Javnu ustanovu za predškolsko vaspitanje i obrazovanje djece počeo 20. maja i trajaće do 30. juna 2016. godine, svakim radnim danom u vremenskom periodu od 8.00 do 12.00 časova u prostorijama Dječijeg vrtića Bregovi.

upis u vrtic nasa radost trebinje-min

Prijave za upis djece popunjavaju se u stručnoj službi u objektu Bregovi na osnovu Izvoda iz matične knjige rođenih koji imaju JMB roditelja.

Prijem djece u predškolsku ustanovu vrši se na osnovu ljekarskog uvjerenja, koje je potrebno dostaviti stručnoj službi prilikom polaska u vrtić u novu školsku 2016/2017. godinu.

Prilikom realizacije neposrednog vaspitno-obrazovnog rada u ustanovi se koristi:

* Cjeloviti razvojni program- Program predškolskog vaspitanja i obrazovanja, propisan od strane Ministarstva prosvjete i kulture

* Specijalizovani razvojni program (MENSA NTC sistem učenja, interesni programi: jezički- u saradnji sa školom za učenje stranih jezika CEROVAC i BRITANIKA, koji se svake godine realizuje u svim vaspitno-obrazovnim grupama, osim u jasličkim grupama, muzički, dramsko-umjetnički, sportski, rekreativni, informatički i dr.)

* Program za edukaciju roditelja i osposobljavanje za međusobnu saradnju. Poštovani roditelji, zahvaljujemo vam na dosadašnjoj saradnji i ukazanom povjerenju.

Djeco dođite da se i dalje igramo, družimo i rastemo zajedno!