Tamara Tomović: NJEMAČKI ZA SVE UZRASTE I NIVOE ZNANJA!

UPIS JE POČEO!

tamara-tomovic-baner-veliki-1-min-min

Za posao, studij ili dobijanje vize treba vam sertifikat ili diploma? Želite da znate koliko dobro poznajete njemački jezik? Tada ste u školi njemačkog jezika koju vodi profesor Tamara Tomović na pravom mjestu. Sasvim je svejedno da li učite njemački za svakodnevnu komunikaciju, dobro vrijeme, posao ili studij- mi smo vaš partner u kvalifikovanoj nastavi njemačkog jezika.

Nastava se odvija u malim grupama ili pojedinačno po programima Goethe Institut-a na svim nivoima Zajedničkog evropskog referentnog sistema za jezike. Polaznici kurseva se obučavaju za sve komunikativne vještine tj. slušanje, čitanje, usmeno i pismeni izražavanje. Uz to, koriste se moderni udžbenici i radi se sa modernim nastavnim metodama.

Škola njemačkog jezika profesora Tamare Tomović nudi standardne kurseve kod kojih možete da birate, da li radije želite da učite njemački malo sporije (ekstenzivni kursevi) ili brže (intenzivni/superintenzivni). Ukoliko ne možete da dolazite redovno na časove, dopisni kursevi tj. online učenje ili kombinovano učenje, pružaju vam dobru alternativu. U sklopu ponude škole njemačkog jezika nudimo i pripremne kurseve za ispite kao i školske instrukcije.

Njemački za djecu, omladinu, odrasle!

Mogućnost sticanja diplome ili sertifikata njemačkog jezika na Goethe Institut-ima širom svijeta.

Detaljnije informacije možete dobiti na:

Tamara Tomović: 065/603-717

059/272-600

Ili na e-mail adresu: tamara_tomovic@yahoo.com

TAMARA TOMOVIĆ Ich schenke dir… (Poklanjam ti)

Profesor njemačkog jezika Tamara Tomović koja već dugi niz godina uspješno vodi školu njemačkog jezika u našem gradu, danas je svojim polaznicima povodom uspješnog završetka polugodišta i predstojećih novogodišnjih praznika organizovala radionicu zabavnog tipa.

https://trebinjelive.info/2015/12/27/za-marka-spaica-humanitarno-vece-okupilo-trebinjce/

Za ovu trebinjsku školu stranih jezika godina koja je na izmaku bila je veoma uspješna jer su svi učenici koji su znanje njemačkog jezika sticali kod profesorice Tomović uspješno položili ispit na Geteovom institutu.

Da škola njemačkog jezika profesorice Tamare Tomović radi veoma ozbiljno i temeljno govore brojni uspjesi njenih polaznika od kojih su neki dalje školovanje nastavili upravo u Njemačkoj.

Na organizovanoj zabavi, koja je bila edukativnog karaktera, polaznici škole njemačkog jezika su od svoje profesorice Tamare Tomović dobili prigodne poklone.

Škola njemačkog jezika profesorice Tomović svim građanima Trebinja čestita novogodišnje i Božićne praznike.

https://trebinjelive.info/2015/12/27/za-marka-spaica-humanitarno-vece-okupilo-trebinjce/

https://trebinjelive.info/2015/12/27/za-marka-spaica-humanitarno-vece-okupilo-trebinjce/

https://trebinjelive.info/2015/12/27/za-marka-spaica-humanitarno-vece-okupilo-trebinjce/