U trećem kolu nastavka Lige 6 za prvaka u Premijer futsal lige BiH, KMF "Leotar" odigrao je neriješeno 1:1 (1:0) sa ekipom MNK "Stari grad - Staklorad".

kmf leotar mnk stari grad

Trebinjci su od samog početka igraLI bolje, stvarajući prilike za gol. Džudža, Vico, Srđan Andrić pokušavali su da postignu gol, ali mreža gostiju ostala je netaknuta.

U 15. minutu sudije su dosudile penal, nakon što je lopta udarila u ruku kapitena gostiju Aladžića. Uspješan sa bijele linije bio je Džudža, i tako doveo Leotar u vođstvo od 1:0.

Do kraja poluvremena gosti su imali dvije šanse, ali golman domaćina Krnojelac sačuvao je svoju mrežu.

U drugom dijelu domaći igrači su igrali povučenije, čuvali su rezultat, dok su gosti imali nekoliko prilika. U 30. minutu Leotar ima dvije šanse za povećanje vođstva, a Vukoja pogađa prečku.

Od 35. minuta gosti igraju bez golmana, na rizik, što im se i isplatilo. Već u 38. minutu golom Ramića stigli su do izjednačenja.

U narednom  kolu igrači Leotara igraju u Sarajevu protiv ekipe Centra.

KMF "Leotar": Krnojelac, Vico, Srđan Andrić, Savo Andrić, Šutalo, Vukoja, Šešelj, Džudža, Perišić, Šaraba, Vukanović: Trener: Dragan Spaić.

MNK "Stari grad": Aladžić, Pavlović, Zatagić, Melhen, Husnić, Beširević, Pašalić, Zor, Šikalo, Ivanković, Ramić. Trener: Goran Melher.