Centar ruskog jezika i kulture Vozroždenije – Budva u Trebinju poziva sve zainteresovane za upis na sertifikovane kurseve ruskog jezika za odrasle, nivo A1 i A2.

kursevi ruskog jezika trebinje

Polaznici dobijaju diplome RGGU (Ruskog Državnog Humanitarnog Univerziteta).

Prijave sudo 18. februara 2015. godine isključivo putem FB stranice Ruski Centar Trebinje ili na broj telefona: 066/447-748.

Centar organizuje i specijalizovane intezivne kurseve za oblast turizma, sa posebnim udžbeničkim programima za ugostiteljsku i hotelijersku djelatnost.

Posebno su namijenjeni studentima turizma i budućim turističkim radnicima sa posebnim programim, a u zavisnosti od vrste poslova garantuju rezultat.

U okviru Centra, utorkom, četvrtkom i petkom od 19 do 20 časova, prof. Olga Bodrušić održava besplatne vježbe gimastike disanja po međunarodno priznatoj metodi A.N. Streljnikove.

Prijave lično u prostorijama Centra - prostorije SKPD Prosvjete.

Mogućnost organizovanja i individualnih ili grupnih časova ruskog jezika za uzrast od 8 do 15 godina.

Dječiji kutak Maša i Medo, za one najmlađe, kojima će roditelji posjetom omogućiti usvajanje najmanje 10 novih riječi na ruskom, počeće sa radom u martu. Obavezni su i časovi govornih vježbi sa nativnim profesorima ruskog jezika. Centar Vozroždenije je svoje prostorije preselio na novu adresu - Prostorije SPKD Prosvjete - Kralja Petra Prvog Oslobodioca 34, zgrada Radija Trebinje-ulaz sa strane (preko puta male pošte).