DODIJELJENE DIPLOME POLAZNICIMA KURSA Najavljena saradnja Ruskog centra, Gimnazije i Prosvjete

Autor: TrebinjeLive Foto: TrebinjeLive
TREBINJELIVE 30. 11. 2015. - 19:35h

Centar ruskog jezika i kulture Vozroždenije – Budva i Trebinje danas je u prostorijama biblioteke Gimnazije „Jovan Dučić“ organizovao uručivanje diploma i poklona ruskog Državnog humanitarnog univerziteta polaznicima kursa za ruski jezik nivo A1.

Diplome ruski centar

Diplome su dobili i najmlađi posjetioci edukstivnog dječijeg kutka Maša i Medvjed. Zahvalnice i diplome uručene su i profesorima i saradnicima Centra.

Ujedno je obavljena i prezentacija učešća profesora Gimanzije mr Nataše Palavestre na konferenciji u Minsku, u organizaciji Centra Vozroždenije Budva-Trebinje, na temu „Sačuvanje, podrška i promocija ruskog jezika i kulture u inostranstvu“. Ovom prilikom najavljena je saradnja Centra Vozroždenije Budva sa Gimnazijom Jovan Dučić i Srpskim prosvjetnim kulturnim društvom Prosvjeta – Trebinje.

Polaznici su izrazili zadovoljstvo efikasnošću i kompleksnošću samog kursa, kao i stečenim znanjem, naglašavajući zahvalnost eminentnim profesorima angažovanim sa strane.

Centar Vozroždenije je svoje prostorije preselio na novu lokaciju- Prostorije SPKD Prosvjeta Trebinje.

Novi upis na sertifikovne kurseve po minimalnim cijenama vršiće u drugoj polovini januara.

Diplome ruski centar

Komentari

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne i stavove internet portala TrebinjeLive.info. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal TrebinjeLive.info zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja.

Evo zbog čega je TrebinjeLive najčitaniji i najuticajniji portal u gradu!
9.000+
dnevnih
posjeta
270.000+
mjesečnih
čitanja
665.000+
mjesečnih
pregleda stranica
19.100+
fejsbuk
sviđanja