Igrači KMF "Leotar" pripremaju se za nastavak prvenstva Premijer futsal lige BiH i Lige 6 za prvaka.

kmf leotar kmf celinac

Uz već postojeći igrački kadar iz jesenjeg dijela prvenstva, koji je opravdao očekivanja uprave i svih ljubitelja futsala u našem gradu, trener Leotara Dragan Spaić moći će da računa i na tri nova igrača.

U Leotar su stigli golman Crnojevac iz Foče, Srnalić iz Stoca i Vukoje iz Livna.

Prema riječima trenera Spaića na pripremama je urađeno sve što je planirano i on je zadovoljan ponašanjem svojih igrača i kako se odnose prema svojim obavezama.

"Sve zavisi od prva tri kola. Ako postignemo dobre rezultate na početku konkurisaćemo za titulu. Mala je razlika u bodovima. Hendikepirani smo što nećemo imati podršku naših navijača protiv Brotnja u prvom i Starog grada u trećem kolu nastavka, ali ćemo dati sve što je u našoj moći da i bez prisustva gledalaca dobijemo ove utakmice", kazao je Spaić.

U drugom kolu nastavka Leotar ide u goste MNK "Seljak" koji je veliki dužnik Vukanoviću, Vicu, braći Andrić, Džudž... iz prvog dijela prvenstva jer ih je pobijedio rezultatom 4:5.

Nakon prvog dijela prvenstva Leotar nalazi se na trećem mjestu sa 21 bodom kao i MNK Seljak iz Livna i MNK Brotnjo iz Čitluka, a ispred njih su Stari grad sa 24 i MNK Centar iz Sarajeva sa 23 boda.

Sam pogled na tablelu govori da će drugi dio prvenstva u Ligi 6 za prvaka biti neizvjestan do posljednjeg kola.