Na adresu ŽRK "Leotar" iz Rukometnog saveza BiH stigli su pozivi za dvije njihove igračice i to Draganu Boro i Anđelu Anđušić.

boro sikimic andjusic

Dragana Boro nalazi se na spisku 21 rukometašice reprezentacije BiH (U 20). Okupljanje će se održati od 25. do 30. januara 2016. godine u Hotelu "Seos" u Hadžićima. Ovo okupljanje se održava u sklopu priprema za kvalifikacioni turnir za Evropsko prvenstvo koje će se odigrati u Vrnjačkoj Banji, u Srbiji, u periodu od 11. do 13. marta 2016. godine.

"Velika mi je čast što sam pozvana na pripreme i nadam se da ću da ispunim povjerenje trenera i da će mi ovo okupljanje mnogo značiti u mom daljem rukometnom napretku", kaže kapiten Leotara Dragana Boro.

Anđela Anđušić, koja ima sedamnaest godina, nalazi se na širem spisku igračica za juniorsku reprezentaciju BiH (U 18) koje takođe čekaju kvalifikacije. Uskoro se očekuje okupljanje juniorske reprezentacije, kaže Anđela i dodaje da joj je veoma drago što je pozvana.

"Ovaj poziv je nagrada za moju igru u dosadašnjem dijelu prvenstva i sa nestrpljenjem očekujem okupljanje i nadam se da ću ući u uži spisak", ističe Anđela.

Treba napomenuti da će sa Draganom Boro biti još jedna naša sugrađanka koja je počela karijeru u Leotaru, a sada igra za ŽRK "Topličanin" iz Prokuplja, a to je Ivana Sikimić.

U upravi Leotara ne kriju zadovoljstvo pozivima iz Rukometnog saveza BiH jer je to još jedan dokaz dobrog rada sa svim selekcijama u klubu.