Brojni teroristički napadi u Evropi i svijetu, porast kriminala, ubistava i drugih zločina, problemi s migrantima, ali i pokušaji atentata na ruskog i američkog predsjednika Vladimira Putina, odnosno Baraka Obamu, obilježiće 2016. godinu, tvrde astrolozi i vidovnjaci!

predvidjanja 2016

Srbiji pak najveća opasnost prijeti od novog zemljotresa u Kraljevu, kao i ekstremizma pojedinaca, naročito u Raškoj i na Kosovu!

Međutim, generalno gledano, planete su u 2016. naklonjene Srbiji koja, kako navode upućeni, konačno, nakon 30 godina loše karme, ima mogućnost za značajniji ekonomski boljitak. Rasna mržnja

- Planeta Uran će se i u 2016. nalaziti u znaku Ovna, a Pluton, koji označava pojavu zločina i kriminala, boraviće u znaku Jaraca. Ovo je veoma negativan aspekat koji je bio problematičan i u 2015, ali će svoju kulminaciju doživjeti u 2016 - upozorava astrolog Zlatko Zlatković. Globalno otopljavanje

On kaže da to znači da će teroristička organizacija ISIS nastaviti da jača, što će dovesti do eskalacije sukoba i novih problema u Americi, Rusiji i Africi. Zbog uticaja planete Pluton, kako kaže Zlatković, u SAD može doći do novih masovnih ubistava po školama i univerzitetima, kao i podsticanja rasne mržnje.

Evropu će i dalje potresati migrantska kriza, a dosadašnji način života u EU uskoro će u potpunosti biti promijenjen.

- Godina 2016. jedna je od tri katastrofalne godine koje slijede. O tome su govorili svi astrolozi i vidovnjaci iz daleke prošlosti. Osim terorizma, koji će postati veliki problem, biće i vremenskih neprilika u Francuskoj, Njemačkoj, Poljskoj, Češkoj... Globalno otopljavanje takođe će dobiti na snazi. Sem toga, u vrijeme vladavine Ovna i Raka dva evropska lidera biće u životnoj opasnosti, a vidi se i pokušaj atentata na Putina u aprilu, kao i na Obamu u junu - navodi Zlatković.

I astrolog Dušan Veličković slaže se da se Srbija nalazi u povoljnom položaju za biznis, ali da treba biti oprezan.

- Nebo nam je naklonjeno, ali ukoliko ne iskoristimo šansu, nezadovoljstvo naroda će eskalirati, pa nas očekuju masovni protesti u septembru i oktobru - navodi on. Mjere opreza

Iako predviđanja za 2016, barem za Srbiju, djeluju dosta optimistično, sudeći prema prošlogodišnjim promašajima, možda nas očekuje i malo drugačija realnost.

Naime, iako su astrolozi i vidovnjaci prošle godine pravilno procijenili da će doći do početka trećeg svjetskog rata, kao i do prodaje nekih medija i smjena u vojnom vrhu, do velikih elementarnih nepogoda, uprkos najavama, nije došlo.

Baba Vanga EVROPA ĆE PRESTATI DA POSTOJI

I slijepa bugarska proročica Vangelija Gušterova, poznatija kao Baba Vanga, za 2016. predvidjela je invaziju muslimanskih ekstremista.

- Evropa će, kao što znamo, prestati da postoji do kraja 2016 - rekla je proročica i dodala da će se te godine „zemlje u razvoju pretvoriti od eksploatisanih u eksploatatore“. Nostradamus SVET KAKAV ZNAMO NESTAJE

I Nostradamus, francuski prorok iz 16. vijeka, u 2016. predvidio je nemire na Bliskom istoku. Naime, prema nekim tumačenjima, Nostradamus je najavio da će se nemiri u ovom području intenzivirati, a rat u Iraku biće prvi signal da će svijet kakav znamo uskoro nestati.

Kako navode stručnjaci koji su istraživali Nostradamusove spise, on je sugerisao da će na svijetu 2016. postojati jedna velika sila koja će imati plan za uništenje svijeta, a da taj plan počinje na Bliskom istoku.

TRAGEDIJE NA POMRAČENJE

Astrolozi upozoravaju da posebno treba obratiti pažnju na predstojeća pomračenja Sunca i Mjeseca u narednoj godini, koja će se desiti tokom marta i septembra 2016. godine, jer tada može doći do velikih tragedija uzrokovanih terorizmom.