Utakmicom između ŽRK "Leotar" i ŽRK "Gorica" iz Podgorice koji je završio pobjedom gošći 17:30, poluvrijeme 10:11, stavljena je zavjesa na jesenji dio Amaterske regionalne lige. Prošlogodišnji prvak i ovogodišnji lider ARL pokazao je svoj kvalitet u ovom meču.

zrk leotar gorica trebinje

Podgoričanke su povele, a domaće igračice su u prvom poluvremenu stizale vođstvo tako da je bilo 8:8, 10:10, ali nakon toga gošće postižu pogodak za vođstvo 10:11 i sa tim rezultatom otišlo se na odmor.

Trebinjke kao da su potrošile svu snagu u prvom poluvremenu tako da su gošće za devet minuta nastavka postigle osam pogodaka i otišle na rezultat 10:19. Već tada se vidjelo da je sve gotovo što se tiče neizvjesnosti. Domaće igračice su se trudile, ali u ovom momentu nisu mogle bolje. Konačan rezultat 17:30 je i najveća razlika na utakmici.

Trener Zdravko Komnenović rekao nam je da je zadovoljan igrom bez obzira na poraz jer je ova mlada ekipa odigrala odlično prvo poluvrijeme.

"U rotaciji nismo imali dovoljan broj kvalitetnih igrača. Čestitam ekipi Gorice na pobjedi, a mojim djevojkama čestitam na zalaganju i borbenosti", kaže Komnenović.

ŽRK "Leotar": Anastasija Anđušić, Kuraica, Čabrilo, Mišković 5, Anđela Anđušić 4, Crnogorac 4, Perotić, Jegdić 3, Ubiparip, Begenišić, Mucović, Pravica, Gaćina 1, Janković, Sekulović. Trener: Zdravko Komnenović.

RK "Gorica": Agović, Ivanović 8, Đukić 1, Ristić 4, Stanković, Manojlović 2, Ivana Pejović 2, Nada Pejović 3, Dervišević 3, Vučeraković, Vučeković 1, Mugoša 1, Rečević 2, Roganović 1, Milošević 2. Trener: Nikola Jablan.