Rukometašice Leotara, koje su članice Prve lige u rukometu grupa B, bile su na mini turneji gdje su u dva dana odigrale dvije utakmice i to sa ŽRK "Radnik" u Bijeljini i sa ŽRK "Jedinstvo" u Brčkom. Bijeljinke su poražene rezultatom 21:22, poluvrijeme 12:13, a sa Brčankama su odigrale neriješeno 22:22, poluvrijeme 11:13.

zrk leotar

U veoma teškoj i neizvjesnoj utakmici u Bijeljini, zabilježena je pobjeda i osvojena sva tri boda koja su ekipu Leotara zadržala u vrhu tabele i omogućila joj da ostane u borbi za jesenjeg prvaka u prvom dijelu takmičenja i da u Ligu za prvaka prenese što veći broj bodova u odnosu na ekipe koje će se priključiti iz Grupe A.

U drugom susretu odigranom u Brčkom koji nije imao rezultatski značaj za djevojke iz grada podno Leotara, iako umorne nakon utakmice u Bijeljini, nisu dozvolile iznenađenje i uspjele su da ostanu neporažene protiv Jedinstva.

U oba susretra najefikasnija u redovima Leotara bila je Dragana Boro koja je postigla 22 i Anđela Anđušić sa 14 pogodaka. Treba istaći da je Anđela u odlučujućim trenucima preuzimala odgovornost na sebe jer su rivalke igrale flastera na kapitenu Dragani Boro tokom cijele utakmice.

Sljedećeg vikenda igačice Leotara odigraće dvije utakmice u Trebinju. U subotu će odmjeriti snage sa ekipom Doboja, a u nedjelju je derbi prvenstva sa ekipom "Nestro grupa" iz Broda.