U 9. kolu Premijer lige BiH u futsalu, fudbaleri Kluba malog fudbala /KMF/ "Leotar" pobijedili su KMF "Jošavka" iz Čelinca rezultatom 1:8.

kmf leotar mostar sg

Trebinjci su još jednom prikazali odličnu igru, a od samog početka utakmice imperativ im je bila pobjeda. Srđan Andrić je doveo Leotar u vođstvo u 5. minutu. To je bio i rezultat prvog poluvremena. Na samom početku drugog dijela, gosti su preko Sava Andrića u 21. minutu povećali na 0:2, a on je bio strijelac i trećeg pogotka za Leotar u 22. minutu.

Nastavili su gosti odličnu igru, a nemoćni domaćini čekali su samo posljednji zvižduk sudije. Ipak, do njega je trebalo još petnaestak minuta. Ubrzo su uslijedili golovi Vukanovića u 31. minutu i Šutala u 34. minutu.

U 36. minutu postognuta su čak tri gola. Prvo su domaćini preko Radujkovića smanjili na 1:6, i to je sve što su uspjeli da urade na ovoj utakmici. Kroz nekoliko sekundi, Šaraba i Šutalo postigli su golove za 1:7 za Trebinjce.

Konačan rezultat postavio je Šutalo u 38. minutu utakmice - 1:8.

KMF "Leotar": Perišić, Srđan Andrić, Šutalo, Savo Andrić, Šešelj, Šaraba, Vukanović, Ćurić, Muratović, Bokić, Raguž.

KMF "Jošavka": Modić, Janković, D. Jovanović, N. Jovanović, Radujković, Dujaković, G. Jovanović, Bajić, Tepić, Kostrešević.

U sljedećem kolu u Sportskoj dvorani u Bregovima Trebinjci će ugostiti ekipu "Centar" iz Sarajeva, koja je lider na tabeli i aktuleni šampion Premijer futsal lige BiH.