U 8. kolu Premijer futsal lige BiH u Sportskoj dvorani "Miloš Mrdić" odigrana je utakmica između KMF "Leotar" i MNK "Seljak" iz Livna u kojoj su gosti bili bolji i pobijedili 4:5, poluvrijeme 0:4. kmf leotar mnk seljak livno

Gosti su od samog početka utakmice pokazali da su u Trebinje došli po pobjedu, a u prilog im je išlai veoma blijedo izdanje domaćina u u prvom poluvremenu. Utrećem minutu gosti su imali dvije stoodstotne prilike, ali golman Perišić je odličnim odbranama sačuvao svoju mrežu.

Sve do 11. minuta rezultat je bio 0:0 , kada Ramadža postiže prvi gol za goste. U 13. minutu Ivković je udvostručio prednost gostiju, a Semren tri minuta psolije postiže treći pogodak za goste. Samo minut kasnije gosti postižu i četvrti pogodak, a strijelac je Nevestić. Od 16 minuta domaćini idu na rizik jer sve do kraja utakmice igraju bez golmana.

Ovaj rizik domaćina skupo ih je koštao kad je Nevestić svojim drugim pogotkom u 26. minutu sa svoje polovine pogodio mrežu domaćina za 0:5.

U 27. minutu Džudža pogađa stativu i kao da je to dalo podstreka Leotaru da zaigra svoju prepoznatljivu igru. Od tada su se počele ređati šanse pred golom gostiju i u 28. minutu na semaforu je pisalo 1:5, a gol je postigao Džudža. Samo minut kasnije Srđan Andrić smanjuje na 2:4.

U 38. minutu opet Džudža i Srđan Andrić postižu golove za Leotar. U razmaku od 28 do 40 minuta igrali su odlično, ali nisu uspjeli da anuliraju visoko vođstvo gostiju, tako da su pretrpjeli prvi poraz na svom parketu u ovom prvenstvu.

KMF "Leotar": Perišić, Srđan Andrić, Savo Andrić, Šutalo, Šešelj, Vukanović, Muratović, Šaraba, Maros, Džudža.

MNK "Seljak": Vidović, Maleta, Šimunović, Ramadža, Brčić, Crnjak, Krišto, Semren, Marelja, Nevestić, Ivković, Kurbaša.

Nakon osmog kola Leotar ima četiri pobjede i četiri poraza, uz gol razliku 31:22 i nalazi se na šestom mjestu na tabeli.