Dvorana "Miloš Mrdić" danas je primila pod svoje okrilje djecu uzrasta 2007/2008. godište u malom fudbalu. To je bio prvi susret između KMF Leotar i Škole fudbala LeoStars u kome su igrači Leotara pobijedili sa 3:1, poluvrijeme 1:0.

kmf leotar i leostars

Bila je to zanimljiva utakmica za taj uzrast, sa mnogo trčanja, borbe, agresivnosti, želje sa obje strane za pobjedom, a na kraju utakmice vidjela se i neka suza radosti i tuge kod djece. Dva pogotka dao je Grubač, a jedan Tadić za ekipu Leotara, dok je strijelac za LeoStars bio Crnjak.

U Leotaru kažu da je godište 2007/2008. do sada odigralo nekoliko utakmica sa svojim vršnjacima iz FK Leotar, a u planu je da odigraju utakmice sa ekipama iz Podgorice, Budve... Planira se da se ovo godište uključi u kvalitetnu ligu zapadne Hercegovine, gdje se nalaze ekipe iz Stoca, Čitluka, Ljubuškog, Mostara, a igralo bi se u dvorani ili na vještačkoj travi.

Trener LeoStarsa Igor Joksimović za portal TrebinjeLive.info kaže da je klub osnovan prije četrdesetak dana i počela je saradnja sa lokalnim klubovima, uz nekoliko odigranih utakmica.

"Rezultat je bio u drugom planu, a važno je da imamo zdravu priču i druženje u našem gradu. Ne smije biti nikakve zle krvi, loših namjera i treba da svi funkcionišemo na pravi način. Nadamo se osnivanju lige gdje bi ova djeca dobila šansu da se takmiče u kvalitetnoj ligi BiH i da napreduju i kao zdrave ličnosti i kao fudbaleri", kazao je Joksimović.

KMF "Leotar": Berdović, Radanović, Lakić, Crnogorac, Elaković, Butulija, Tadić, Grubač, Ignjatić, Salatić. Treneri Savo Andrić i Dragan Spaić Ćikalo.

"LeroStars": Gurović,Gudelj, Kosjerina, Striković, Kovač, Šarenac, Ćaćić, Spaić, Stević, Zrinjak, Crnjak. Trener Igor Joksimović.