U Sportskoj dvorani "Miloš Mrdić" odigrano je treće kolo Premijer lige BiH u futsalu u kome je KMF "Leotar" pobijedio KMF "Čelinac" rezultatom 5:1, poluvrijeme 2:1.

kmf leotar kmf celinac

Tokom svih 40 minuta, bila je to odlična predstava u kojoj je uživalo stotinak ljubitelja futsala, a poklonici malog fudbala koji nisu došli danas na utakmicu mogu da zažale što nisu prisustvovali odličnoj igri oba kluba.

U prvih deset minuta viđena su sva tri pogotka u prvom poluvremenu. Leotar je golovima Bokića u 4. i 8. minutu došao u vođstvo od 2:0 , ali je u devetom minutu Kokanović smanjio rezultat na 2:1. Tim rezultatom otišlo se na odmor.

U drugom poluvremenu viđena su još tri pogotka i to sva tri u mreži gostiju. Prvo je Džudža u 25. minutu iz slobodnog udarca sa sedam metara očistio paučinu u mreži Stanivukovića, jer je njegov precizan udarac je pogodio mjesto gdje se spajaju stativa i prečka.

To je bio prelijep pogodak koji mami uzdahe gledalaca i poziva ljubitelje futsala da u što većem broju dolaze u dvoranu.

Vico je zapečatio sudbinu gostiju sa dva pogotka u 36. i 37. minutu.

Bilo je puno šansi pred oba gola tako da je na današnjoj utakmici moglo biti viđeno još dosta pogodaka.

Nakon utakmice trener domaćih Dragan Spaić je rekao da je očekivao tešku utakmicu, jer je u Trebinju došla ekipa koja je u prva dva kola prikazala više nego odličnu igru.

"Mi smo se dogovorili da od prve minute igramo presing i to smo radili tokom cijele utakmice. Jednostavno, nismo dali protivniku da razvije svoju igru. Plod takve naše igre su mnogobrojne prilike, bilo je dosta tečnih dodavanja, racionalnog trčanja i golova. Čestitam svojim igračima na fer i korektnoj igri i zasluženoj pobjedi nad veoma dobroj ekipi Čelinca", kazao je Spaić.

On je dodao da se nada pozitivnom rezultatu i protiv Tanga iz IstočnoSarajeva, sa kojim će se susresti u anrednom kolu.

KMF "Leotar": Perišić, Savo Andrić, Srđan Andrić, Vico, Šešelj, Šutalo, Biberdžić, Maros, Muratović, Milivojević, Bokić, Subašić, Džudža. Trener Dragan Spaić.

KMF "Čelinac": Stanivuković, E. Janković, Ivanković, Kljunić, Kokanović, Suvajac, Orašanin, Todorović, Ličina, Kokić, Zelenković, S. Janković, Blagojević.