U Sportskoj dvorani "Miloš Mrdić" odigrana je prijateljska utakmica u malom fudbalu između KMF "Leotar" i KMF "Cezar" iz Budve, u kojoj su domaćini pobijedili rezultatom 4:3, poluvrijeme 3:0. kmf leotar pripreme

U prvom poluvremenu Trebinjci su igrali odlično. Imali su puno prilika od kojih su iskoristili tri. U drugom dijelu ekipa iz Budve igrala je agresivnije, borbenije, vratili se u meč i skoro došli do izjednačenja.

Na kraju utakmice na semaforu je pisalo 4:3, a golove za Leotar su postigli su Vico dva, Pešić i Bokić.
Nakon utakmice trener KMF Leotar Dragan Spaić je rekao da pripreme za Premijer ligu BiH u futsalu za sezonu 2015-2016 teku po planu i programu.

"Do sada smo završili prvi dio priprema gdje smo radili na kondiciji i počeli smo sa odigravanjem prijateljskih utakmica. Ovo je treća utakmica. Igrački kadar je isti kao i prošle sezone, a priključilo nam se još nekoliko novih igrača", kazao je Spaić.

On je dodao da su u igri bili svi koji imaju želju, volju i kvalitet da igraju u najjačem takmičenju u malom fudbalu u BiH.

"Mislim da ćemo i ove godine imatu zapaženu ulogu u prvenstvu. Naš cilj je da budemo među šest ekipa koje će igrati u ligi za prvaka. U toku su pregovori sa sponzorima i očekujemo zaokruživanje finansijske konstrukcije tako da uđemo rasterećeni u prvenstvo. A do početka takmičenja odigraćemo još jednu kontrolnu utakmicu u Budvi", kazao je Spaić.

Predsjednik KMF Cezar iz Budve Ljubo Dragišić nije krio oduševljenje dočekom i gostoprimstvom domaćina.

"Naši prijatelji iz Trebinj dočekali su nas kao što priliči pravim domaćinima. Zadovoljan sam večerašnjom partijom mojih izabranika. Ovo je naša prva međunarodna utakmica. U novu sezonu u Futsal ligi Crne Gore imamo šampionske ambicije. Zahvaljujem se našim domaćinima i želim im puno uspjeha u prvenstvu", kaže Dragišić.

Prvenstvo u Premijer ligi Futsala BiH počinje 26.9.2015. godine kada u Trebinje dolazi ekipa Kaskade iz Gračanice.