U posljednjem kolu Premijer futsal lige BiH KMF "Leotar" je pobijedio ekipu KMF "Tango" iz Istočnog Sarajeva rezultatom 3:0 (2:0).

leotar tango

Leotar je tokom svih četrdeset minuta pružio odličnu igru sa mnogo šansi, truda i zalaganja. Početak utakmice je odlično počeo za domaću ekipu, gdje je kapiten Savo Andrić već u 3. minutu Leotar doveo u vođstvo 1:0. Samo tri minuta kasnije Trebinjci su udvostručili svoju prednosto, a strijelac je bio Miljan Vico, takođe, šutem sa desetak metara.
U 15. minutu gosti pogađaju prečku, što mi je bila i jedina šansa u prvom poluvremenu, dok je u posljednjem minutu prvog dijela Srđan Andrić promašio odličnu priliku za treći gol za Leotar.

Dugo poluvrijeme počelo je isto angažovano kao i na samom početku, tako da je Savo Andrić postigao svoj drugi gol na utakmici. Leotar je do kraja meča imao još šansi - Šešelj u 27. minutu, S. Andrić u 28. minutu.
Večerašnjom igrom Leotar se na najljepši način oprostio od svojih navijača u ovoj sezoni.

Miljan Vico, najbolji strijelac Trebinjaca, za TrebinjeLive.info kaže da je cijela sezona bila naporna i da je večerašnja utakmica rijetkost u ovoj sezoni u kojoj je Leotar bio kompletan sa domaćim igračima (igrali bez igrača sa strane). kmf leotar pobjednicki sastav

"Večeras smo htjeli da se oprostimo od sezone i naše publike sa pobjedom bez primljenog gola i to smo i uspjeli. Zahvaljujem se upravi našeg kluba i saigračima na korektnoj saradnji tokom cijele sezone. Nadam se boljim rezultatima u sljedećoj godini takmičenja", kazao je Vico, dodajući da su osvojenim četvrtim mjestom ostvarili više nego što su zacrtali na početku takmičenja.

U sezoni 2014/2015. godini u Premijer futsal ligi Leotar je osvojio 34 boda, koliko ima i Tango, ali Trebinjci imaju bolju gol raziliku - 78:74, a Tango 78:76. Prvak je ekipa "Centra" iz Sarajeva.

I na kraju još jednom BRAVO momci!

KMF "Leotar": Berak, Savo Andrić, Srđan Andrić, Raguš, Vico, Sulaver, Vukanović, Savić, Šešelj, Muratović, Šaraba. Trener: Dragan Spaić.

KMF "Tango": Delihasanović, Čampara, Sipović, Tanasković, Erić, Gengo, Milošević, Hadžić, Elez. Trener: Srđan Lubura.