KMF "Leotar" pobijedio je danas u Sportskoj dvorani "Miloš Mrdić" u Trebinju, u okviru 17. kola Premijer lige BiH u futsalu, ekipu "Kaskade" iz Gračanice rezultatom 7:5, poluvrijeme (4:2).

kmf leotar mnk brotnjo

U odličnoj fudbalskoj predstavi, golove za ekipu iz našeg grada postigli su Vico, Milidrag, tri Vukanović, Andrić, Savić.

Ranije je iz KMF "Leotar" saopšteno da je utakmica odigrana danas, kako bi se smanjili finansijski troškovi ekipe "Kaskade", koja je juče odigrala utakmicu u Nevesinju.

U taboru Trebinjaca izvinjavaju se svojim navijačima koji iz objektivnih razloga (vrijeme igranja) nisu prisustvovali utakmici, ali njima posvećuju ovu današnju pobjedu.

Kao i sinoć, u današnjoj utakmici igrao je kombinovani sastav. U taboru KFM "Leotar" bez obzira na sinoćnji poraz u Mostaru ističu da su zadovoljni igrom, a dobru igru pokazali su i danas.

To se prije svega odnosi na mlade igrače - Dražena Savića, Srđana Savića, Nikolu Rudakijevića, Sergeja Muratovića, Miloša Milidraga, Sašu Ninkovića, Sašu Pešića, koji su pokazali svoj talenat i uvjerili nas da se na njih može računati u budućnosti.

"Imamo čvrsta obećanja od prijatelja kluba da će nam pomoći, jer uz postojeći igrački kadar i uz dva ili tri pojačanja možemo biti ozbiljan konkurent za prvo mjesto. Ovih nekoliko utakmica do kraja prvenstva iskoristićemo da mladim igračima damo priliku da igraju što više", kažu u KMF "Leotar".

Nakon 17. kola KMF "Leotar" ima 25 bodova, osam pobjeda, jednu neriješenu osam poraza, uz gol razliku 63:64.

Narednu utakmicu "Leotar" će igrati u Nevesinju protiv istoimenog kluba.

KMF "Leotar": Berak, Savo Andrić, Srđan Andrić, Vukanović, Vico, Ninković Muratović, Dražen Savić, Srđan Savić. Trener: Dragan Spaić.

KMF "Kaskada": Ahmetagić, Dizdarević, Okić, Hrvić, Huskanović, Strašević, Spahić, Hamidović. Trener: Abdulah Spahić.