Prvo crnogorsko specijalizovano istraživanje Best Buy Award Montenegro 2015/2016, u kojem se ispituje zadovoljstvo građana Crne Gore najboljim odnosom cijene i kvaliteta na crnogorskom tržištu, pokazuje da ispitanici najveći broj glasova za najbolji odnos cijene i kvaliteta u kategoriji lanac trgovina obućom daju preduzeću UNO-NK d.o.o.

obuca-uno1

Rezultat je ovo predmetnog istraživanja Best Buy Award Montenegro Survey 2015/2016 švajcarske organizacije ICERTIAS (www.icertias.com) na uzorku od 1.200 ispitanika opšte populacije u Crnoj Gori, korisnika interneta, koristeći CAWI - DEEPMA metodologiju (Computer Assisted Web Interviewing - Deep Mind Awareness).

Best Buy Award istraživanja su nezavisna istraživanja koja mjere isključivo iskustvo, percepciju i mišljenje potrošača o tome ko na tržištu nudi proizvod ili uslugu s najboljim odnosom cijene i kvaliteta.

Pitanje je bilo otvorenog tipa, odnosno ispitanicima nijesu bili ponuđeni odgovori, već su oni slobodno mogli sami navoditi nazive proizvođača i davaoce usluga koji, prema njihovom iskustvu i mišljenju, nude najbolji odnos cijene i kvaliteta na crnogorskom tržištu.

Zahvaljujući ovoj osvojenoj poziciji, UNO-NK ima pravo nositi i isticati oznaku "Best Buy Award- Br. 1 - najbolji odnos cijene i kvaliteta".

"Veoma smo srećni što smo postali dio projekta Best Buy Award, koji je priznat širom svijeta i ponosni što su potrošači u Crnoj Gori izabrali preduzeće "UNO-NK" kao kompaniju koja im pruža najbolji odnos cijene i kvaliteta u kategoriji lanac trgovina obućom. Ovo je za nas veliko priznanje, s obzirom na to da je naš cilj da kupcima nudimo najbolje i najpovoljnije proizvode i usluge. Nagrada uvijek predstavlja zadovoljstvo i dodatni podsticaj i zbog toga ćemo nastojati da održimo ovaj nivo kako bi i dalje nastavili saradnju sa našim vjernim kupcima i postizali još bolje rezultate. Ovim putem  htio bih da se zahvalim svim zaposlenima u kompaniji “UNO – NK” , jer su upravo oni svojim  predanim radom doprinijeli osvajanju Best Buy Award nagrade - najbolji odnos cijene i kvaliteta u kategoriji lanac trgovina obućom", izjavio je Pavle Nikčević, direktor UNO-NK d.o.o.