Najnovije Best Buy Award istraživanje – istraživanje u vezi sa Nagradom za najpovoljniju kupovinu u Crnoj Gori (www.bestbuyaward.org), potvrđuje još jednom da UNO-NK trgovine obućom nude crnogorskim potrošačima proizvode i uslugu najboljeg odnosa cijene i kvaliteta.

UNO

Ovo su rezultati najnovijeg istraživanja Best Buy Award Montenegro General I 2017/2018. u vezi sa Nagradom za najpovoljniju kupovinu koje je sprovela švajcarska organizacija ICERTIAS (www.icertias.com) na području Crne Gore tokom januara 2017. godine na 1.200 internet ispitanika, crnogorskih potrošača starijih od 15 godina.

U okviru istraživanja Best Buy Award - Nagrade za najpovoljniju kupovinu u Crnoj Gori, od ispitanika je traženo da daju mišljenje o tome šta, na osnovu njihovog ličnog iskustva sa određenim kategorijama proizvoda i usluga prisutnim na crnogorskom tržištu, predstavlja najbolji odnos cijene i kvaliteta – najbolji kvalitet za potrošeni novac.

U istraživanju Best Buy Award Montenegro General I 2017/2018. crnogorskim potrošačima postavljeno je i sljedeće pitanje:

„Navedite naziv lanca trgovina obućom koji po vašem ličnom iskustvu i mišljenju nudi najbolji odnos cijene i kvaliteta na crnogorskom tržištu:“

Na ovako postavljeno pitanje najveći broj ispitanika odgovorio je UNO-NK, čime su potrošači još jednom potvrdili da su upravo UNO-NK trgovine najbolji primjer za najbolju kupovinu obuće u Crnoj Gori.

Posljednji je put ovakvo pitanje crnogorskim potrošačima postavljeno prije dvije godine, u januaru 2015. godine, tokom prethodnog Best Buy Award 2015/2016. istraživanja u Crnoj Gori.

Pobjednik ove Best Buy Award kategorije, prije dvije godine, takođe je bila kompanija UNO-NK, čime je stekla pravo nositi i isticati prestižnu oznaku "Best Buy Award - Br. 1 - najbolji omjer cijene i kvaliteta".

"Osvojeni glasovi potvrđuju i ukazuju da je kompanija „UNO-NK“ Nikšić i dalje lider na crnogorskom tržištu kada je u pitanju prodaja obuće. Ostvarena pozicija je rezultat povjerenja i zadovoljstva koju potrošači u Crnoj Gori po drugi put u zadnje dvije godine, imaju prema robi koju prodajemo, a osvojeni glasovi ukazuju da su proizvodi u našim prodavnicama potrošačima cjenovno pristupačni, a kvalitetom na visokom nivou. Želim da se zahvalim svim našim potrošačima, jer su oni upravo svojim dugogodišnjim povjerenjem po drugi put doprinijeli osvajanju Best Buy Award nagrade za najbolji odnos cijene i kvaliteta u kategoriji lanac trgovina obućom", izjavio je Pavle Nikčević, direktor UNO-NK d.o.o.