Nedavno objavljeni rezultati konkursa za program razmjene učenika i profesionalno usavršavanje profesora (Youth Leadership and Teacher Professional Development u organizaciji Ambasade Sjedinjenih Američkih Država u Sarajevu i Ministarstva spoljnih poslova SAD) raspisanog na nivou nekoliko hercegovačkih opština – Trebinja, Mostara i Stoca – izmamili su nam osmijeh na lice, kažu u školi "Cerovac".

YLP_USA

"Vedrana Pavićević i Nemanja Milošević, koji su izabrani u kategoriji za obuku profesora, dugogodišnji su članovi našeg nastavničkog kolektiva sa brojnim profesionalnim uspjesima iza sebe, a nema sumnje i pred sobom. Iskreno nas raduje što su im njihov entuzijazam i posvećenost profesorskom pozivu još jednom donijeli priliku za stručno usavršavanje u inostranstvu i nova dragocjena iskustva", istakli su u školi "Cerovac".

Pored toga, neizmjerno su ponosni što je petoro od ukupno šestoro srednjoškolaca izabranih za ovo edukativno putovanje u Ameriku učilo engleski jezik upravo u školi "Cerovac".

Svi oni su položili neki od vrijednih međunarodnih i lokalnih ispita, a njihov uspjeh je još jedan dokaz da učenje engleskog, kao i bilo kog drugog stranog jezika, otvara brojna vrata i pomjera granice.

Luka Gurović, Anastasija Vlatković, Anđela Svorcan, Jana Kojović i Mirko Golijanin su višegodišnji učenici naše škole i „Cerovac“ im čestita od srca!