Članice Ženskog rukometnog kluba /ŽRK/ "Gorica" iz Podgorice pobjednice su VII Međunarodnog rukometnog turnira "Trebinje 8 . mart", nakon što su u finalu pobijedile ekipu ŽRK "Leotar" iz Trebinja rezultatom 21:17.

rukometni turnir trebinje 8. mart

One su prethodno pobijedile ŽRK "Dubrovnik" 21:19.

U utakmici za treće mjesto Dubrovčanke su pobijedile ŽRK "Prijepolje" rezultatom 24:17, koje su prethodno poražene od trebinjske ekipe rezultatom 25:15.

Najboljim ekipa su dodijeljeni pehari, te proglašeni najbolji pojedinci. Najbolja igračica turnira je Teodora Mišković iz ŽRK "Leotar", dok je najefikasnija igračica Ajlin Bjelak iz ŽRK "Prijepolje", sa 18 postignutih golova. Za najboljeg golmana turnira proglašena je Martina Mirotić iz podgoričke "Gorice".

Na turniru su učestvovale i sljedeće ekipe: HŽRK "Zrinjski" iz Mostara, ŽRK "Lavalea" iz Nikšića, OŽRK "Iskra" iz Stoca i ŽRK "Maestral" iz Herceg-Novog.

Takođe, odigrane su i utakmice između kadetkinja iz Nikšića, Mostara i Trebinja.

Organizator turnira je ŽRK "Leotar", a pokrovitelj grad Trebinje. Utakmice su igrane u Sportskoj dvorani "Miloš Mrdić" u Bregovima.

Ekipa ŽRK "Leotar" na turniru je nastupala u sljedećem sastavu: Kovač, Gurović, Zubac 6, Boro 15, Vukanović 2, Mišković 7, Anđušić 4, Sara Jegdić 7, Perotić 1, Batinić, Samardžić, Sekerez, Pravica, Gaćina, Valentić, Mirela Jegdić. Trener: Zdravko Komnenović.