U 13. kolu Premijer futsal lige BiH KMF "Leotar" je u Sportskoj dvorani "Miloš Mrdić" u Bregovima pobijedio MNK "Brotnjo" iz Čitluka, rezultatom 2:1 (2:1).

kmf leotar mnk brotnjo

Utakmica je bila zanimljiva sa puno lijepih akcija i prilika, tako da su gledaoci uživali u uzbudljivom i do kraja neizvjesnom meču.

Trebinjci su odlično otvorili utakmicu, jer su već u 1. minutu poveli golom Vladisavljevića, a samo sedam minuta kasnije prednost je udvostručio Šaraba.

Ipak, lider tabele se nije predao i u 10. minutu golom Galića smanjili su rezultat na 2:1. Niko od prisutnih nije se nadao da će to biti i krajnji rezultat derbija ovog kola Premijer futsal lige BiH.

Gosti u 20. minutu nisu iskoristili penal.

Važno je istaći da su oba golmana bila na visini zadatka.

U taboru domaćina prezadovoljni su pobjedom i trener Dragan Spaić za TrebinjeLive.info kaže: "Mi smo očekivali da će to biti pravi derbi i to se i obistinilo. Od prvog minuta krenuli smo sa presingom - nismo dali protivniku da otvori svoju igru i kao plod toga bilo je dosta tačnih dodavanja, lijepih akcija, trčanja i golova", kazao je Spaić, dodajući da je zadovoljan igrom svojih igrača jer su ispoštovali sve ono što su dogovorili u svlačionici.

Nakon 13. kola Leotara ima 19 bodova.

U sljedećem kolu KMF "Leotar" gostuje u Sarajevu, gdje će igrati protiv ekipe MNK "Centar".