Klub malog fudbala /KMF/ "Leotar" krenuo je sa pripremama pred početak proljećne sezone u futsal ligi BiH.

kmf leotar pripreme 2015

Trener Dragan Spaić - Ćikalo kaže za TrebinjeLive da su se pripremama priključili svi igrači na koje je i računao, te da će do početka prvenstva "Leotar" odigrati tri kontrolne utakmice.

"Cilj je da budemo što bolje plasirani, to jest među tri prve ekipe. U jesenjem dijelu smo zaostali, ali glavni razlog je veliki broj povrijeđenih igrača, i u nijednoj utakmici nismo bili kompletni", kaže Spaić, dodajući da su u klub došla dva nova igrača - Miloš Milidrag i Goran Prodanović.

On je napomenuo da u okviru KMF "Leotar" postoji i škola futsala koja djeluje od kraja 2011. godine, te da u sadašnjoj ekipi igra nekoliko igrača koji su prošli kroz pomenutu školu.

Kako su nam potvrdili u KMF "Leotar", trenutno su u pregovorima sa određenim sponzorima i nadaju se da će sljedeću sezonu, uz dva do tri pojačanja, biti u samom vrhu, jer su do sada bili tri puta šampioni BiH.

Srđan Vico, najbolji strijelac u ekipi "Leotara" sa devet postignutih golova, kaže za naš portal da je tim ostvario solidan rezultat, bez obzira na to što je "Leotar" u prvom dijelu prvenstva bio nekompletan.

"U ovom dijelu lakši nam je raspored utakmica, jer imamo veći broj mečeva kući. Na početku prvenstva imao sam suspenziju, tako da nisam igrao nekoliko utakmica, ali nakon isteka iste zadovoljan sam svojom igrom i brojem postignutih golova", zaključio je Vico.

U prvom dijelu prvenstva "Leotar" je zauzeo šesto mjesto na tabeli sa 16 osvojenih bodova uz pet pobjeda, jednu neriješenu utakmicu i pet poraza, sa gol razlikom 40:39.

Spaić u predstojećem dijelu prvenstva računa na sljedeće igrače: Dušan Berak, Srđan Solaver, Risto Perišić, Saša Ninković, Miljan Vico, Srđan Andrić, Savo Andrić, Zdravko Šaraba, Darko Raguž, Marko Raguž, Vlado Vlaisavljević, Dražen Savić, Goran Miladinović, Srđan Savić, Mitar Vukanović, Nemanja Vujović, Goran Prodanović i Miloš Milidrag.

Početak drugog dijela prvenstva je 14. februara, a tim iz našeg grada gostuje u Tuzli, gdje će odigrati utakmicu protiv ekipe MNK "Bosna Kompred".

Navršava se 20 godina KMF "Leotar"

Ove godine navršava se 20 godina od osnivanja KMF "Leotar". Tim povodom planirana je prijateljska utakmica između bivših igrača koji su igrali za ovaj klub i ljudi koji su ga stvorili.
Na taj način skromno će se obilježiti ovaj značajan jubilej, zaključili su u razgovoru za portal TrebinjeLive u KMF "Leotar".