Sjajan uspjeh učenika škole Cerovac na Cambridge ispitima u decembarskom ispitnom roku. Rezultati koju su danas objavljeni su obradovali 16 učenika iz Trebinja, Gacka i Višegrada, a ništa manje srećni nisu bili ni njihovi profesori i ostali zaposleni u školi koji znaju koliko truda i vremena je trebalo odvojiti da bi se savladalo obimno gradivo i dostigli visoki Cambridge ESOL standardi.

FCEimage

Svi kandidati su položili veoma težak međunarodni ispit iz engleskog jezika – FCE (First Certificate in English). Prolaznost 100%! Čestitamo novim članovima FCE kluba!!!

Sve što vas zanima o Cambridge ispitima, ili konkretno o FCE ispitu, koji je najčešće polagan Cambridge ESOL ispit u svijetu, možete da pitate zaposlene u školi Cerovac koja je ovlašteni Testing centar za Cambridge ispite i partner Britanskog savjeta. U ovoj školi je Cambridge ispite položilo 956 učenika i vjerujemo da od ovog podatka nema bolje preporuke.

Biće nam veoma drago ako nas pozovete na telefon broj: 059 223 502 ili nam pišete na e-mail: skola@cerovac.ba, a veoma rado ćemo odgovoriti na vaša pitanja i preko našeg FB profila: www.facebook.com/AgencijaCerovac.

Upis u novi semestar je u toku i nove grupe za Cambridge ispite se upravo formiraju. Postanite i vi Cambridge ESOL student!