U Školi za učenje stranih jezika „Cerovac“ počeo je upis na opšte i specijalističke kurseve engleskog, italijanskog, njemačkog, ruskog, francuskog i španskog jezika.

skola cerovac upis 2014

Škola „Cerovac“ je ujedno i ovlašteni testing centar za Cambridge ispite i ispite Goethe instituta, tako da na istom mjestu možete pohađati kurs i polagati ispite.

skola cerovac upis 2014

Takođe, u toku je upis u Dječiji obrazovni kutak škole „Cerovac“ za mališane uzrasta od 3 do 6 godina, koji radi po poznatoj Montesori metodi. U ovom kutku djeca uče osnove bontona, engleski jezik, prirodu, društvo, matematiku i mnogo korisnih stvari koje će im olakšati snalaženje u društvu malih i velikih.

skola cerovac upis 2014

A ako želite da učinite još nešto za vaše mališane, iz škole „Cerovac“ vas pozivaju da posjetite njihovu Školu matematike za osnovce. U pitanju je veoma interesantan program po kome se radi u poznatoj matematičkoj školi „Arhimedes“ u Beogradu, a vodi ga profesor matematike koji je siguran da može uvjeriti učenike da matematika nije bauk.

skola cerovac upis 2014

Ove godine i Škola slikanja Cerovac vrši upis novih članova koji će se pridružiti ovom programu koju već sedmu godinu privlači veliki broj najmlađih zaljubljenika u kist i boje, a njihovi mentori su magistri i diplomirani akademski grafičari.

Popusti koje nudi škola:

* Dva polaznika iz iste porodice ostvaruju popust od po 5%;

* Treći polaznik iz iste porodice ima pravo na godinu dana besplatne nastave;

* Popust od 5% imaju i prijašnji polaznici škole;

* Studenti i nezaposleni prvu godinu kursa plaćaju mjesečnu ratu u iznosu od 50 KM bez obzira koji nivo pohađaju.

Nastava se odvija u novim, savremeno opremljenim prostorijama u centru grada pri čemu se koriste najsavremeniji udžbenici, oprema i obrazovne metode koje uspješno primjenjuju profesori škole, diplomirani profesori književnosti i stranih jezika.

skola cerovac upis 2014

Nastava počinje u drugoj polovini januara, nakon što se formiraju grupe. Prijaviti se možete svakog radnog dana od 8 do 14 i od 17 do 19 časova, na telefon broj: 059 223 502, ili u prostorijama škole u Ulici Vuka Karadžića br. 37b, kompleks „Luč“.

Web stranica škole je www.cerovac.ba, a e-mail adresa skola@cerovac.ba.

Iza škole „Cerovac“ stoji provjereni kvalitet i dugogodišnje iskustvo u segmentu obrazovanja djece, omladine i odraslih. Budite sigurni da će vas dočekati osoblje koje se profesionalno odnosi prema poslu i klijentima i da će vaše vrijeme i investicija biti vrednovani na pravi način.

Dobro došli!