U okviru 10. kola Premijer futsal lige BiH večeras je u Trebinju ekipa KMF "Leotar" pobijedila KMF "Sokrates" iz Banja Luke rezultatom 5:2, poluvrijeme 3:0.

kmf leotar mnk zrinjski

Gosti su u Trebinje došli sa sedam igrača i odmah je svima bilo jasno da će to biti rutinska pobjeda domaćina. To se i obistinilo. U prvom poluvremenu golove su dali Zdravko Šaraba u petom, Miljan Vico u osmom i Predrag Šešelja u četrnaestom minutu. Sa rezultatom 3:0 otišlo se na odmor.

U drugom poluvremenu domaćin je poveo sa 4:0 u 28. minutu golom Milorada Cimirota. Nakon ovoga gola Leotar je zaigrao lošije što su gosti iskoristili i u 33. minutu postigli svoj prvi pogodak na utakmici, a strijelac je bio Đurković. U 36. minutu Vico je postigao svoj drugi pogodak, da bi minut kasnije Romanić dao gol za goste i postavio konačan rezultat 5:2

KMF "Leotar": Berak, Savo Andrić, Srđan Andrić, Cimirot, Vico, Miladinović, Perišić, Šešelj, Šaraba, Savić, Vujović. Trener Dragan Spaić.

KMF "Sokrates": Milanović, Romanić, Đurković, Marić, Vućić, Dimitrijević, Trnjak. Trener Mihajlo Trnjak.

U redovima domaćina nakon utakmice bili su zadovoljni rezultatom i pobjedom protiv rivala iz Banja Luke. U njihovom taboru vlada optimizam pred gostovanje u Istočno Sarajevo i nadaju se pobjedi jer će igrati u kompletnom sastavu.

U narednom, 11. kolu, KMF "Leotar" gostuje u Istočnom Sarajevu.