U 8. kolu Prvenstva Republike Srpske u rukometu za žene, ŽRK "Leotar"  je poražen na domaćem terenu od ŽRK "Rogatica", rezultatom 15:22 (8: 14).

zrk leotar zrk rogatica

Nakon utakmice trener domaćih igračica Zdravko Komnenović za "TrebinjeLive" je izjavio da je "Rogatica" uz "Leotar", na početku prvenstva, važila za glavnog favorita prvenstva

"Međutim, u proteklom periodu nekolike naše igračice doživjele su povredu, tako da će izvjesno vrijeme biti van parketa. To se naročito odnosi na Draganu Boro koja ima isčašenje na prstu šuterske ruke. Cure su odigrale borbeno i korektno, ali nedostajala nam je realizacija sa vanjskih pozicija", kazao je Komnenović, dodajući da će u narednom periodu, nakon oporavka povrijeđenih igračica, pokušati da naprave pomak ka vrhu.

ŽRK Leotar: Gurović, Zubac 6, Samardžić 1, Vukanović, Mišković, Anđušić 1, Sara Jegdić 5, Perotić, Batinić, Janković, Valentić, Pravica, Gaćina, Mirela Jegdić 2. Trener Zdravko Komnenović.

ŽRK Rogatica: Cvijetić, Sneža Kačarević 7, Gogić, Kulić 9, Anđela Delić 2, Hršum, Janković 2, Tatjana Delić, Sokolović, Mićić, Sandra Kačarević, Rakić 2, Milićević. Trener Zoran Zečević.

U posljednjem kolu igračice Leotara gostuju Radniku iz Bijeljine.