DODATNA NASTAVA STRANIH JEZIKA U ŠKOLI CEROVAC

ENGLESKI, ITALIJANSKI, NJEMAČKI, RUSKI I FRANCUSKI

RAD PO ŠKOLSKOM PROGRAMU ZA OSNOVNE I SREDNJE ŠKOLE

student-learning-vocabulary-from-teacher

Ne dozvolite da vam izostanak sa nastave i propušteno gradivo pokvare vikende i raspuste. U školi „Cerovac“ možete lako i efikasno, po pristupačnim cijenama, nadoknaditi gradivo i spremiti se za testove i usmene odgovore. Iskusni profesori će vam na lagan i prijatan način pomoći da uhvatite korak sa gradivom u školi, uradite domaće zadaće i budete spremni za naredni čas stranog jezika.

U toku je formiranje grupa za dodatnu nastavu. Ne propustite priliku da sa svojim vršnjacima naučite ono što ste ispustili tokom prethodnog perioda. Takođe, možete se pripremiti i za lekcije koje tek dolaze u školskom programu.

Minimalan broj polaznika u grupi, za učenike osnovnih i srednjih škola, je 4. Polaznicima koji već uče jedan strani jezik u školi „Cerovac“, odobrava se popust od 50% za učenje drugog stranog jezika.

Cijena je definisana za 8 časova u trajanju od po 60 minuta i ona iznosi: za učenike osnovnih škola – 45 KM, a za učenike srednjih škola – 55 KM.

ZA STUDENTE - RAD PO PROGRAMIMA FAKULTETA

students

U školi „Cerovac“ je za studente pripremljen poseban program koji je u potpunosti usklađen sa gradivom koje je zastupljeno u programima fakulteta. Svi zainteresovani studenti se mogu prijaviti ako npr. žele da se pripreme za polaganje ispita, lakše prate gradivo koje se predaje, urade seminarske ili diplomske radove ili slično.

Minimalan broj plolaznika u grupi je 3. Cijena za 8 časova u trajanju od po 60 minuta iznosi 60 KM. children learn

Nemojte oklijevati i oslanjati se na sreću. Oslonite se na svoje znanje i našu stručnosti. Dođite u školu „Cerovac“ gdje vas očekuju strpljivi profesori i program pripremljen samo za vas, koji će vam ovu školsku godinu učiniti lakšom.

Možete nas pronaći na adresi: Vuka Karadžića 37b, kompleks "Luč"

Takođe nas možete pozvati na telefonski broj: 059 223 502 ili nam pisati na e-mail: skola@cerovac.ba.

Vaš „Cerovac“...