Demokratski Narodni Savez /DNS/ je imao namjeru da predizbornu kampanju otpočne sa direktnim obraćanjem građanima, ali trenutak aktuelne trebinjske političke svakodnevnice još jednom nas je uvjerio da DNS očigledno nekome smeta i da se neko boji rezultata ove političke partije nakon predstojećih opštih izbora, kaže se u saopštenju DNS-a, komentarišuću vandalski čin „rušenja“ zastave na prostorijama DNS-a, u noći između petka i subote.

dns trebinje zastava vandalizam Nepoznati huligani, koji su očigledno jasno instruisani, uvjerili su nas da smo na pravom putu, kažu u DNS-u.

„Demokratski Narodni Savez, a posljednje godine su to dokazale, provjereno drži riječ i taj naš put istine jeste najteži, ali je jedini pravi, odgovoran put prema građanima i Republici Srpskoj“, navodi se u saopštenju DNS-a Gradski odbor Trebinje.

Dodaju da će DNS, bez obzira na ovakva dešavanja, voditi čestitu i poštenu borbu za glasače bez ikakvih nečasnih radnji.

„Pozivamo sve političke subjekte da se klone nekorektnih nastupa i da u fer i korektnoj demokratskoj atmosferi pokažu visok stepen demokratije, a ne da se nasilnički ponašaju“, zaključuje se u saopštenju GO DNS Trebinje, koje potpisuje predsjednik gradskog odbora Petar Ivanković.