Demokratski narodni savez /DNS/ gradi svoju politiku na istini i to je jedini put koji vodi oporavku Republike Srpske i lokalnih zajednica, rečeno je danas u Trebinju na koneferenciji za novinare ove političke partije.

dns trebinje

Predsjednik Regionalnog odbora DNS-a za Hercegovinu Spomenko Stojanović istakao je da ovu partiju odlikuje dosljednost, principijelnost i ozbiljnost u vođenju politike i da za konkretne probleme nude i konkretna rješenja.

"Realizacija takvih rješenja zavisi od kapaciteta koji će naša partija nakon izbora imati u izvršnoj i zakonodavnoj vlasti u Republici Srpskoj", istakao je Stojanović.

Predsjednik trebinjskog odbora DNS-a Petar Ivanković ponovio je da je ova politička partija prepoznatljiva po svojim principima i da samo istinom osvaja povjerenje građana, koje je svakim danom sve veće.

"DNS je u prethodnom periodu svojim djelovanjem dokazao da može da ispuni sva obećanja, a ukoliko osvojimo još bolji rezultat na predstojećim izborima i budemo imali veće učešće u izvršnoj i zakonodavnoj vlasti lakše ćemo sprovoditi svoje planove", rekao je Ivanković.

O ciljevima i programima DNS-a i provođenju reforme zdravstvenog sistema, kao i o realizaciji poboljšanja u socijalnim i drugim oblastima govorio je kandidat stranke za poslanika iz Višegrada Predrag Maljukan